Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Başlıktada belirttiğim gibi
Kbot
Ibot
Pbdo-Bot
BoxyBot
Bana göre Pbdo-Bot
Kbot
Ibot
Pbdo-Bot
BoxyBot
Bana göre Pbdo-Bot
Bize sormak içinmi Açtınız Yoksa Görüşünüzümü belirtiyorsunuz ?
Eğer Bizlere soruyorsanız , Düşünmeden İbot ve Kbot Derim..Ancak Kbot , İbot'dan Daha ucuz tabiki..
Eğer Bizlere soruyorsanız , Düşünmeden İbot ve Kbot Derim..Ancak Kbot , İbot'dan Daha ucuz tabiki..
gereksiz bi konu herkesin İbot diyeceğini sanıyorum seri güncelleştirme kusursuz hizmet 0 hata kbotta aynı fakat biraz paslanmış hali 
PBDo benim gibi çulsuzlar için ibot görevi görüyor fakat ben yapamadım bi türlü mereti

PBDo benim gibi çulsuzlar için ibot görevi görüyor fakat ben yapamadım bi türlü mereti

sırasıyla şöyle
ibot(1 günde yenisürüm kusursuz hizme t harika kasma)
pdbbot(süper bişi isteyene elimden geldiğincetask yapırm yardımda ederim acmanız için bende bugün halelttim bu mereti)
boxybot(timingsi doğru sercersen ibota ykaın kasıyo denedim bide 1günde yeni sürüm)
kbot(ensona yazma nedenim boxyden bile sonra güncelliyo ve kötü bide paralı)
ibot(1 günde yenisürüm kusursuz hizme t harika kasma)
pdbbot(süper bişi isteyene elimden geldiğincetask yapırm yardımda ederim acmanız için bende bugün halelttim bu mereti)
boxybot(timingsi doğru sercersen ibota ykaın kasıyo denedim bide 1günde yeni sürüm)
kbot(ensona yazma nedenim boxyden bile sonra güncelliyo ve kötü bide paralı)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)