farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Darkorbit iyi bilenler bakabilirmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan proteam55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Darkorbit Biliyormusun Droitler En Fazla 6 lvl olur Yaw :D Ve Hortlatmışşsın Konuyu

Senın bu bılıor tavrında 2 cı kez yazısın Gır Skylab Ne demek ısteıgımı ordan oge gelıstırmeden anlarsın ordan 16 ya kadr gıdıor geliştirme lwl i senin anlayısın kıtsa we Yazdıklarımı okumayı bılmıorsan ben napıyım + Yaşın daha 14 güzel kardeşim senın yasından 2 cıakrıp 2 ye böl işte o kadar Senedir oynuyorum bide geç gordum arkadasın alıntı yaptıgını acemıyım forumda Tamam mı ?

İyi Forumlar....

Senın bu bılıor tavrında 2 cı kez yazısın Gır Skylab Ne demek ısteıgımı ordan oge gelıstırmeden anlarsın ordan 16 ya kadr gıdıor geliştirme lwl i senin anlayısın kıtsa we Yazdıklarımı okumayı bılmıorsan ben napıyım + Yaşın daha 14 güzel kardeşim senın yasından 2 cıakrıp 2 ye böl işte o kadar Senedir oynuyorum bide geç gordum arkadasın alıntı yaptıgını acemıyım forumda Tamam mı ?

İyi Forumlar....

Ben Kasılma Seviyesi Sanmıştım Hemen Tartışmaya Başlamışsın İşte Sen Busun .

Kim oldugumu bilmıyorsan hakkımda yorum yapma bu 1
2.side karsıma boyle bı tavırla ılk kez cıkısın değil yani milletin konusuyla ılgılenmıyorsanda araştır neyın ne oldugunu ondan sonra yorum yap laf sokmaya çalısır gıbı tavırlar içinde olma lutfen kardeşim şurda tatlı güzel bi forum war düzeni bozmuyalım herkez ''BEN BİLİYOM BUNU. YOK O CREDİ KAZANMANIN YOLUNU BENDE BILIODUM vb.'' diye çamur atıyorlar uyuz oluyorum sende yorumuma çamur atarmıs gıbı oldun o yuzden sert çıktım (
Dip NOT= İyi Biriyim Aslında :))

Tekrardan iyi Forumlar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri