HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar siz nasıl böyle darkorbit oynuyorsunuz hiç anlamıyorum adam konuşuyor günde 20k uri bende günde 500 uri kassam seviniyorum
Nasıl başarıyorsunuz bu kadar biri banada anlatsın bakıyorum adam argeleri fullemiş 200k urii var milyonlarca kredi ben 2 m kredim oldu gözüm gibi korudum az az harcamaya çalıştım bana bi yardım edin nasıl böyle coşuyorsunuz
Nasıl başarıyorsunuz bu kadar biri banada anlatsın bakıyorum adam argeleri fullemiş 200k urii var milyonlarca kredi ben 2 m kredim oldu gözüm gibi korudum az az harcamaya çalıştım bana bi yardım edin nasıl böyle coşuyorsunuz
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Güldüm Günde 500 Urimi ?Az Sonra Arkadaşlar Yardımcı Olur
Şimdi İlk 30 K Uri Kasmaya Çalış Olunca Vega Al Hergün Bota Koy 2.000 Uri Oldukca Hız Jeneratörü Al Hız Jeneratörü Fullenince Bota Kurmaya Devam et sakın Uridyum Harcama İlk 25 Tane Lf3 Al Sonra 15 Tane Bo2 Sonra 4 İris Al Credislerede Ekstralara Fullemeye Çalış Bütün Herşeyin Olunca 4 irisi 6 İris Yapmaya Çalış 6 İrisden Devamını Credisle Al Ha Credis Diyorsan 2. Hangar AL leonov Koy flax Al Kas sat Yanlış Biliyorsam Söyleyin Ama Benim Süper Vegam Var Bakabilirsin Konuma http://www.turkmmo.com/darkorbit/2170652-heyyyycorumlu-gemim.html
İstersen Geminide Bota KOyabilirim İstiyorsan Msnem
s.omer_97@hotmail.com
İstersen Geminide Bota KOyabilirim İstiyorsan Msnem
s.omer_97@hotmail.com