emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ama ayıp ya YETER !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BQZQKOZBOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 754

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

10 gün oldu gm ye 10 gün 10 10 ! Ticket attım 10 gün öce skillerim ile ilgili cevap hala yok. Hala ilgilenilmiyor ! Tamam yoğunsunuz ama işinize gelene cevap atıyorsunuz forumda. Yeter ya böyle terbiyesizlik OLMAZ ! İLGİLENİN ARTIK ! Böyle rezillik olmaz. İlla 20 tane ö.m mı atalım ? 30 40 tane konu mu açalım ? Adam dibi 1 tane msj 1 tane konu açıyoruz ilgilenen yok !

Öncelikle o kadar coşkuyla yazmışsınız ki sorununuzun ne olduğunu anlamadım bile.Biraz detay verirseniz ilgilenebilirim.(Bu mesajdan alıntı yaparak cevap verirseniz ilgilenmem kolaylaşır.)

Öncelikle o kadar coşkuyla yazmışsınız ki sorununuzun ne olduğunu anlamadım bile.Biraz detay verirseniz ilgilenebilirim.(Bu mesajdan alıntı yaparak cevap verirseniz ilgilenmem kolaylaşır.)

Sayın yetkili yaklaşık 3 hafta önce başıma talihsiz bi olay geldi. 130 levelim skil sıfırladım düşünmeden. Şimdi çarım m1 ve hiç zevk alamıyorum. Zamanın da fatih abinin yani RaiLon ' un da aynı şey başına geldi leveli 129 yapıldı benimle neden kimse ilgilenmiyor ?

Niye Sıfırladın Skillerini ?

Madem m1 P yap ozaman ?

yetkili kişilerden tam olarak ne istiyorsun madem zevk alamıyorsun onlar ne yapsın ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri