Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben 2 hafta önce 10m ye vega aldım.Vega almadan önce lenov vardı.Onla droit kasıp satıyodum.Birgin biri geldi bota koyam dedi 3gün bende verdim kasıyodu o zaman tabi 8 flax yapmıştım 6 lvl dı satmamıştım koymadan önce droit hasarı %10-%20 gibiydi koyduktan ilk gün sonra %30-%40 olduğunu fark ettim panikledim hepsini sattım
o parayla 3 flax yetii 4. için 200-300k istiyodu uğraşmadım o zamanda pc nin ekranı bozuldu bende annemin pc sinde darkorbitte SKYLAB ı kullanarak para yaptım sabah 8-9 ihalesinde 10m ye vega aldım heyecandan yanlışıkla vegayı oyuna sokup vegayı çıkarttım oda heyecandan
.sorunum şu şimdi ben ne yapam:
1.Seçenek:Lenov al flaxları fulle 6 lvl yap tekrar vega al
2.Seçenek:Lenov al flaxları fulle 6 lvl yap irisleri alana kadar lenov kal
3.Seçenek:Onuda siz ekleyin ya yukardakilerden birisini söleyin yada siz söleyin birşey lütfen zor durumdayım bu arada lenovu kaç m ye alırım ve saat kaçta
Not:Vega hiç kasmıyo nerdeyse.
Dipnot
c gelinde PB-BOT a koycam ve de şimdi diyeceksinizki hani sen bot kullanmıyodun diceksiniz lenov alınca kullanmıcam vega kalmamı tavsiye ederseniz bota bırakcam 6 lvl yapmasını beklicem 3-4 saat 
gemim özellikleri çöplük gibi
7lf3
0 bo2 pet yok
lenovo ya yetecek kadar ayarladım hepsini 6 elit hız
5li roket atar
ekstra full tek o full
vip var 1 aylık kaldı
uri kasamıyom pc yok be annemin oda notebook donuyo
bottng yapanlarada güven olmuyo biliyosunuz geçenlerde biri herkesin çarını soydu kimine pet aldı kiminin epostasını değiştirdi
o parayla 3 flax yetii 4. için 200-300k istiyodu uğraşmadım o zamanda pc nin ekranı bozuldu bende annemin pc sinde darkorbitte SKYLAB ı kullanarak para yaptım sabah 8-9 ihalesinde 10m ye vega aldım heyecandan yanlışıkla vegayı oyuna sokup vegayı çıkarttım oda heyecandan
.sorunum şu şimdi ben ne yapam:1.Seçenek:Lenov al flaxları fulle 6 lvl yap tekrar vega al
2.Seçenek:Lenov al flaxları fulle 6 lvl yap irisleri alana kadar lenov kal
3.Seçenek:Onuda siz ekleyin ya yukardakilerden birisini söleyin yada siz söleyin birşey lütfen zor durumdayım bu arada lenovu kaç m ye alırım ve saat kaçta

Not:Vega hiç kasmıyo nerdeyse.
Dipnot
c gelinde PB-BOT a koycam ve de şimdi diyeceksinizki hani sen bot kullanmıyodun diceksiniz lenov alınca kullanmıcam vega kalmamı tavsiye ederseniz bota bırakcam 6 lvl yapmasını beklicem 3-4 saat 
gemim özellikleri çöplük gibi
7lf3
0 bo2 pet yok
lenovo ya yetecek kadar ayarladım hepsini 6 elit hız
5li roket atar
ekstra full tek o full

vip var 1 aylık kaldı
uri kasamıyom pc yok be annemin oda notebook donuyo
bottng yapanlarada güven olmuyo biliyosunuz geçenlerde biri herkesin çarını soydu kimine pet aldı kiminin epostasını değiştirdi
Son düzenleme: