berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Hosting Firması Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan malictrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 193

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1325623457-examining-search-terms.jpg

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç server files yapacağım sıfırdan kendi çizimlerim vs olacak hedefim hiç görülmemiş bir files yapmak ancak bana yaptıgım server filesi test edebileceğim bir test server gerekli düşük hafızalı bir server

Bunu bana sağlayacak hosting firması, şirket veya şahıs varsa onlara isteklerine göre

*Yaptıgım Server Filesi
*Eğer isterlerse İstedikleri özelliklerde server files
*Eğer isterlerse firmalarının bünyelerinde sürekli bu işi yapabilirim

aynı zamanda istedikleri gibi site paneli,putty scripti,whmcs tema ,vizra tema vs yapabilirim.
Ayrıca ufak çaplı server kontrol programı ve scriptide yapabilirim.

Sadece bir adet test serveri gerekli.
Bunu sağlayabilecek firmalara çok teşekkür ederim...

Pm veya Yorum olarak ileti gönderirseniz sevinirim...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konuya Çağıralım birkaç firma yetkililerini :
@tancan; | @CaPRiSe; | @buyukweb; | @byMicro; | @AzelyaSoft; | @RekorBilisim; | @NyraBilisim; | @BursaSunucu; | @feridundeler; | @AsusBilisim; | @TroyGabi; | @Tinez Bilisim; | @ReacuLa; | @SeraHosting; | @batu_14; | @argehost; | @SATISEKSEN; | @SimdiHost; | @FiberDizayn; | @apar; | @SHC; | @MekanMT2; | @Simulacrum; | @se7v7en; | @DeatFace; | @JagLers; | @waRoSh; |

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri