Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bir oyun içinde bana hiç kimse hiçbir şey yaşatamaz
Siz yaşamışsanız o sizin sorununuz ki bir ss peşinde bu kadar koşmanızdan belli oluyor yeteri kadar. Gözüme çarpmış çekmişim,oyunun kuralı bu. Bunu mu sorguluyorsunuz
Mantıksız. Foto da gayet güzel bi açıdan çekilmiş,yeşillik,ağaçlar neresini beğenmedin
İyi oyunlar.
Siz yaşamışsanız o sizin sorununuz ki bir ss peşinde bu kadar koşmanızdan belli oluyor yeteri kadar. Gözüme çarpmış çekmişim,oyunun kuralı bu. Bunu mu sorguluyorsunuz
Mantıksız. Foto da gayet güzel bi açıdan çekilmiş,yeşillik,ağaçlar neresini beğenmedin
İyi oyunlar.squire sana büyük acılar yaşatmış galiba. böyle saçma fotodan bu anlaşılıyor.
terbiyenı takın karsındakı bir bayan benm sana yasattığım acıları hatrla kendine geL.
-12 Bi Zekaya Sahip Bu Sguire Skaype Gelmez Tlf Numara Vermez 21Yaşındasın ya Gel Göster Bize Öle Oyundan İhsan Diye Adımı Ezberleye Benzemez Erhan Bilseydim 2 3 İteme Götünü Verecegini Önce Kazıga Oturtur Sonra Sikerdim Seni Elinden Geleni Ardına Koyma Kocum...
ÜSLUBUMUZA DİKKAT EDELİM.Bu bir oyun kimse kimseye özel bilgilerini vermek zorunda değil.-12 Bi Zekaya Sahip Bu Sguire Skaype Gelmez Tlf Numara Vermez 21Yaşındasın ya Gel Göster Bize Öle Oyundan İhsan Diye Adımı Ezberleye Benzemez Erhan Bilseydim 2 3 İteme Götünü Verecegini Önce Kazıga Oturtur Sonra Sikerdim Seni Elinden Geleni Ardına Koyma Kocum...
Konuyu uzatmayalım , polemik yaratmayalım. Kilit lütfen
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)