farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yeni Bir Hack Kullanımı Devri//Olcu123

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olcu123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 762

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar CROSSFİRE yapamadığınız HACK leri ben size nasıl yapıldığını ne programlara ihtiyac oldugunu göstericem ben HACK yapmıyorum sadece nasıl yapıldığını göstericem SESLİ VE RESİMLİ ÇALIŞMALARIM OLUCAK ve sizi MEMNUN etmeye sonuna kadar çalışıcam.Yapamadığınız HACKLERİ FACEBOOK SAYFAMDAM EKLEYİP TEAMWİEWER yoluyla yapıcam.Evet Arkadaşlar hile kullanımı ile ÇIĞIR AÇICAM İLK OLARAK FACE ADRESİM: BURDAN beni ekliyip SORUN olursa sorabilirsini.Yapamadığınız hileleri DEDİĞİM GİBİ TEAMWİEWER İLE YAPMAYA ÇALIŞICAM ve SORUN OLURSA SADECE VE SADECE MESAJ ATMANIZ YETERLİDİR İLK OLARAK FACEBOOK ICY TOWER 1 ALTIN HİLESİNİ TAKTİM ETMEKTEN GURUR DUYARIM &100 KENDİ YAPIMIMDIR. SESLİ VİDEO İLE YAPTIM BUYRUN LİNK:http://www.turkmmo.com/facebook-oyunlari/2170971-icytowe-1-altin-hilesi.html TURKMMO DAN olcu123 HEPİNİZE SEVGİLER SAYGILAR İYİ GÜNLER.
b7tmq.png
[/url][/IMG]
OLCU123 HİLE KULLANIMI VE GÖSTERİMİNDE FARK YARATACAK.

Kardeşim Ne saçmalaması GÜNCEL HACKLER çıktığında NASIL YAPILDIĞI KOYUCAM 2 SAAT SONRA V.I.P ALIM AKTİF EDLİME KOYUCAM O ZAMAN SAÇMALAYAN KİM OLUCAK KONU SABİT PLS.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri