HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a Beyler Gm arıyorsanız Burayı Dikkatli Okuyun.!
Adım : Ata
Soyadım : Kul
Yaşım : 17
Yaşadığım Şehir : Antalya
Tecrübelerim : Hem Kendi Swmde Hemde Bir Çok Sw De Gm Lik Yaptım. Mediapk2 editörlük yapıyordum ama bazı meselelerden dolayı vazgeçtim artık yapmıyorum.
Oyununuz yeni açılmış veya önceden açılmıs ama player yoksa playerde çekerim.
Bana şöyle şeyler demeyin ilk adamları çağır sonra gm lik veriyim vs. demeyin bana yamuk yapan çok kişi oldu. Sen adamı topla ben sana gm liğini veririm dedi sonra yapmadılar.
Ben bana güvenecek birilerini arıyorum güvenenler varsa Facebook adresimi aşağıda veriyorum iyi günler. Kolay Gelsin .!!
Facebook Adresim :
Adım : Ata
Soyadım : Kul
Yaşım : 17
Yaşadığım Şehir : Antalya
Tecrübelerim : Hem Kendi Swmde Hemde Bir Çok Sw De Gm Lik Yaptım. Mediapk2 editörlük yapıyordum ama bazı meselelerden dolayı vazgeçtim artık yapmıyorum.
Oyununuz yeni açılmış veya önceden açılmıs ama player yoksa playerde çekerim.
Bana şöyle şeyler demeyin ilk adamları çağır sonra gm lik veriyim vs. demeyin bana yamuk yapan çok kişi oldu. Sen adamı topla ben sana gm liğini veririm dedi sonra yapmadılar.
Ben bana güvenecek birilerini arıyorum güvenenler varsa Facebook adresimi aşağıda veriyorum iyi günler. Kolay Gelsin .!!
Facebook Adresim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.