HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba değerli arkadaşlar,abiler,ablalar.
Öncelikle kişisel bilgilerimden bahsetmek istiyorum.
Adım soyadım:Mustafa Kaya
Nereden:Gaziantep
Hobilerim ve ilgi alanım:Sinema(en çok sevdiğim şey)Bilgisayar(her konuda(özellile windows)),bowling oynamak,gezmek,seyehat etmekimüzik,grafikler(fotoğraf,grafik çalışmaları v.b),web sayfaları(editlemek uğraşmak) ve bunun yanı sıra birkaç hobim daha.
Forum hakkında:Turkmmo'da yeni değilim.Daha önce açmış olduğum hesaplarda haksız yere evet kabul ediyorum haksız yere yaptığım floodlar kural ihlalleri tabi bunlar eskide kaldı.
Turkmmo'ya farklı bir bakış açısı kazandırmak için yeni bir isimle tekrar buradayım.
Bu forumdaki hedeflerim doğrultusunda yeniden buradayım...
Tekrardan herkese MERHABA.!
Öncelikle kişisel bilgilerimden bahsetmek istiyorum.
Adım soyadım:Mustafa Kaya
Nereden:Gaziantep
Hobilerim ve ilgi alanım:Sinema(en çok sevdiğim şey)Bilgisayar(her konuda(özellile windows)),bowling oynamak,gezmek,seyehat etmekimüzik,grafikler(fotoğraf,grafik çalışmaları v.b),web sayfaları(editlemek uğraşmak) ve bunun yanı sıra birkaç hobim daha.
Forum hakkında:Turkmmo'da yeni değilim.Daha önce açmış olduğum hesaplarda haksız yere evet kabul ediyorum haksız yere yaptığım floodlar kural ihlalleri tabi bunlar eskide kaldı.
Turkmmo'ya farklı bir bakış açısı kazandırmak için yeni bir isimle tekrar buradayım.
Bu forumdaki hedeflerim doğrultusunda yeniden buradayım...
Tekrardan herkese MERHABA.!
Teşekkür ederim sanada.Hoşgeldin İyi ForumLar.
HoŞgeldİn
Hoşbulduk.