xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yeni Bir Fikir !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siesii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 211
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar server tanıtım bölümünde malum flood konu kapatılır ama eskiden bende sölim bende flood yapıyordum baska carem yoktu oyuncu gelmiyordu gelen oyuncu oyuncu yok die terkediyordu flood yapınca doluyordu ama ban yeme vardı neyse demek istediğim size bazı sitelerde gördüm ıp adresini girip serverini tanıtıyordun açıkmı açık değilmi belli oluyordu benim tavsiyem açılan konu denetilsin uygun bulunursa sabit kalır gibi 2. 3. sayfada yada 1. sayfada kalsın saten en fazla 10 sayfa online server vardır 10 sayfa sayfa şeklinde değilde alt alta olabilirse kalsın gelen oyuncular bakarak girsinler benim tavsiyem budur arkadaslar ne flood la uğraşırız nede ban sorunuyla e bu sefer açık olmayan serveri otomatik olarak silersiniz listeden o şekilde olursa bide güncelleme yerine oy kullanma olsun isteyen beğendim diyip +'ya bassın basılan +'ı konuyu yukarılara taşımasın sadece yanında belirtilsin bunuda sadece Tm üyeler yapsın fikrim budur yoksa flood'un önüne geçilmez yazık olur

teklif değerlendirebilir değişiklik olabilir ama bu sistem fazla uygun değil şuanki yani ben oyuncu toplıyamıyorum artik pes edicem serverden o kadar sıkıntı geldi tek ben değil diğer server sahipleride bu olaya memnun olacaktır die düşünüyorum ki turkmmo en çok potansiyel oyuncu bulunduran site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri