R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

kovboy ayrıcalığıyla boting hizmeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kovboy2010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

beyler başlıkt aokuduğunuz gibi,tabikigüven sorununuz olacaktır ilk başta ama yan car yada yeni car acıp verebilirsiniz
1-her kişinin 3gün carı bota koyunur
2-en az 12saat bota oyulur
3-1periotta sadece 3 kişinin botunu cara koyacam
4-carlarınızı bana özel mesaj aıtp görebilirsiniz(team viverdan yada ben forma resim koyarım)
5-güvenmeyedn gelmesin.
BOTA KOYULAN KŞİLER
1-07kubi07=online kamu evet harita 3-2 kutu topluyor
2-hoobstank=online kutu topluyor
3-adonise53 =online kutu topluyor
not:pdb bota car koyumu yoktur kişinin özel ibot yada kbotu varsa onlarada koyabilirim botu olmayanların carları boxybot iler kasılacaktır
KATILMAK İSTEYEN KATILIYORUM YAZSIN VE ID ŞİFRE SERVERİNİ ÖZELDEN GÖNDERSİN
NOT:bugün isteyen gece 12ye kadar deneyebilir yarın ilk 3günlük periot başlıcaktır
ARKADAŞLAR YER BİTMİŞTİR DENEME SÜRÜMÜNDEN MEMNUN KALMAYIP GERCEK SÜRÜME GECMEK İSTEMEYEN OLURSA SIRADAN OLARAK YEEDEKLERİNKİNİ GERCEK SÜRÜME YANİ 3GÜN BOYUNCA GÜNDE 12 SAAT BOTA ATMA SÜRÜMÜNE KOYARIM DENEME SÜRÜMÜ 24.00 DA BTECEK ADI YAZILAN 3KİŞİ GERCEK SÜRÜME GECMEK İSTEYİP İSTEMEDİKLERİNİ 01.00RA KADAR BİLDİRMELERİ GEREKECEKTİR

Son düzenleme:
ben bu forumda coktandır varım sadece konu acıp yorum yapmıyorum okadar gönderin carınız bota kyoulcaktır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri