- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sro setup u usb ile arkadaştan aldım ve pcye attım . setup a bastıktan sonra please wait.. diyor. ondan sonra bu hatayı alıyorum usb virüslü olabılır ondanmı yardım edın arkadaşlarr.
[/URL] Uploaded with
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/IMG]- Katılım
- 9 Ara 2010
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım sorununa bakdımda pcden ve usbden kaynaklanan sorun değil büyük ihtimalle masaüstü düzeninden olabilir
gereksiz dosyaları silmenizi rica ediyorum. bu arada metin2 nin launcherını göremedim inşallah silmediniz ?
gereksiz dosyaları silmenizi rica ediyorum. bu arada metin2 nin launcherını göremedim inşallah silmediniz ?- Katılım
- 9 Ocak 2009
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
efendım gereksız dosyaları sıldım fakat alakasız oldugunu dusunuyorum işe yaramadıda zaten . metın2 launcerı sol ustden 2. sıradakı ''BELGELERİM'' adlı klasorun ıcındedırrr !:ka19:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tamam efendim metin2siz pc olmaz bunu her zaman aklınızda tutunuz
bu arada halen yorum atan yok sen konuyu yarın öğlen aç bence bu saatte bizden başka herkes uyuyor efendim 
bu arada halen yorum atan yok sen konuyu yarın öğlen aç bence bu saatte bizden başka herkes uyuyor efendim 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)