- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar bu sw acıldı acılalı oynuyorum cok karekter degıstırdım ama kurtulamadım illaki her karekteri kesmek mi lazım neden kesemeyince karala maya baş vuruyorsunuz üstelik her karekteri kesseniz sw nin tadı cıkarmı sizce 3 gün her karekteri kesdin bıkarsın sw den amacın kalmaz bosuna oynuyor hissedersin kendini ama yanlış cok yapılıyor karalamak kadar kötü bir sey yok tur aslında karalamak yerine charını geliştirmeye ugrasmak kadar iyi bir sey yok unutmayın oyunda sans cok önemlidir gerek efsun olmak üzere sen 20 t efsun atarsın gözlerin siser efsun gelmez digeri 10 m atar edit gibi efsun gelir oyun tamamen sansa dayalı demek istedigim sw gayet güzel ama oynamasını bilene kimseyi karalamadan kimseye küfür etmeden gerektigi sekilde oynamak bence en güzeli bu konuyu acmak istedim çünkü karalanmaktan nefret ediyorum burayada yazayım su an ki char MARESAL 110 Lv birileri her oyuna girdigimde küfür ediyorlardı sırf ondan kurtulmak için isim degisikligine gittim faydasını görüyorum ama görebilirmiyim artık bilmiyorum neyse fazla uzattım kusura bakmayın vaktınızı aldıgım için de hakkınızı helal edin arkadaslar iyi oyunlar...
- Konular
- 224
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Hakkınızı helal edin derken ? :/
Bırakacak mısın bizde bıraktık suan calısıyoruz eylülde başlıcaz büyük ihtimal ya da agustos sonunda
-Kesecegimiz adam olsun
))
Bırakacak mısın bizde bıraktık suan calısıyoruz eylülde başlıcaz büyük ihtimal ya da agustos sonunda

-Kesecegimiz adam olsun
))- Katılım
- 15 May 2012
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Serdal İnan Sana Bişi Demiyorum Sen İyisin Güzelsinde Bug Atıyosun Arkadan 3 5 Çapulcuyla Yola Çıkıyosun Bilip Bilmeden Herkese Gider Yapıyosun Bu Hareketin Çok Yanlış...
- Konular
- 168
- Reaksiyon Skoru
- 149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oyun serefsiz dolu nabalım adama carına ws gel diyorum yemıyor arkamdan yok tek saw yok su deip duruyr 10 kişinn arasında yatrıncada laf söluyor biliyorsunuz bu sutu bozuğun km olduğunu genede dile getirelim Squire/erhan adm kfr yemekden hoslanıyor kufr ediyoruz sırıtıyor kalp yapıyor dans ediyor böle serefsizler olduğu surece oyunda bu oyun tabı oynanmaz arka tamponunu yukseltıp kmse ben erkeğim die dolasmasın etrafda erkeğim diğen warsa gelir erkekliğini gosterir ss atmakla 1 lwellerle kufr etmekle olmaz bu işler cokmu zor +90 kasmak burdan erhana bir lafım war Sen Adam Olmazsın laiğinde (madamlık) da bekle olurmu kucuk sıpa 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)