berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sitemi düzenleyemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dracula8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 537

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

öNCELİKLE SELAMIN ALEYKÜM daha önceden bu konu açıldımı tam bilgim yok baktım göremedim. . . okuyup yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim .

Ben bir vps server satın aldım 0 dan açtım marketler her şeyi ayarladım oyun kullanıma hazır ancak bir kaç sorunum var filezillayı açıyorum dosyalar görüntülendi diyor liste çıkıyor fakat ben misal sitedeki faceebok bölümüne kendi face sayfamı ekleyecegim veya nesne market bölümüne msn koyacagım ama bir türlü nette bulamadım ayrıc aputty de giriyorum sorunsuz . ve oto p npc bir türlü ekleyemedim nette var yazıyorum dizini bulunamadı diyor indirmeye kalkıyorum virüslü çıkıyor böyle bir kaos içinde kaldım lütfen yardım edebilecek varsa yorumdan yada orcun_erdogan1212@hotmail.com ulaşabilirmi

öNCELİKLE SELAMIN ALEYKÜM daha önceden bu konu açıldımı tam bilgim yok baktım göremedim. . ....

@dracula8;

Kardeşim ilk olarak lütfen soru cevap bölümüne açınız bu tip konuları.
Gelelim sorunlarına;
ilk olarak sunu söyleyeyim sorunlarını açıkça anlatamamışsın ama anladığım kadarıyla yardımcı olayım..
*Örneğin düzenleyeceğin dosya index.php >> Sağ Click >> Birlikte Aç >> Not Defteri
aç ve düzenleyeceğin kelime örneğin " Mt2TC " CTRL + F Yap ve arat.Sonrada kendine göre düzenle.
Ama dosyaları filezilladan masaüstüne atamıyorum diyorsan en basitinden programı aç sol tarafta bilgisayarındaki klasorler var bilgisayarım belgelerim v.s. istediğin dosyayı tut ve sürükle :D sonrada yukarda yazdıgım gibi editle...

*2.sorununa gelince açıkcası sorunun ne tam anlayamadım ama şu adımları izle bir bak.olmazsa p.m at sana yardımcı olayım.

Evet Arkadaşlar Kendi Serverim de Kullandığım Bir NPC'yi Sizlerle Paylaşıyorum

P Npc. Dosyaları Atacağınız NPC genellikle aynı olur diye adını 20092 Koydum

Sizin Serverinizde Hangi Npcde Bulunmasını İstiyorsanız Siz O Npcnin İçine Atınız

Not : Attığınız Npc Nin Öncelikle Yedeğini Almayı Unutmayın. Oluşacak Problemlerde Beni

Suçlamayın.

Not2 : Eğer Serverda GM İseniz /reload q yazın biraz bekleyin aşağıdaki (Chat) Bölümünde

reloading quest Yazıyorsa Npc nin kodunu yazıp yanınıza çağırmanız yeterli olacaktır.

Not3 : Eğer Serverda GM Değilseniz Reboot Atmanız Önemle Rica Olunur.

[ Not4 : Konu Varmı Yokmu Diye Bakmadım Varsa Özür Dilerim.! ]

Filezillada Dosyanın Atılacağı Dizin : /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/Npc Kodu (Npc Kodu Yazan Yere Dosyaları Atacağınız NPC Kodu)

Dosya İndirme Linki :
Rar Şifresi : turkmmo-malictrl
Not Linkler Ömürlüktür Kendi Siteme Upload Ettim..
Umarım Faydasını Görürsün...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri