farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Mahidevran Bu Kez Savaşacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 121

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1343371348_74_nurfettahoglu.jpg

'Muhteşem Yüzyıl'ın hüzünlü ve kırık kalpli Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu'ndan samimi açıklamalar...

Set dışında da kendinizi hiç rolünüzü düşünürken bulduğunuz oluyor mu?

- Mahidevran’ın hayaletinin üstümde dolaştığını hissediyorum (gülüyor). 12 saat boyunca sette ben onu rahat bırakmıyorum, geri kalan 12 saatte de o beni...

Aşk acısı çeken kadın gururlu davranıp çekip gitmeli mi, ya da kalıp Mahidevran gibi mücadele mi etmeli? Siz onun yerinde olsanız ne yapardınız?

- Aşk kolay bulunan bir şey değil, o nedenle gerektiğinde aşkım için savaşırım. Ama inciten bir noktaya geldiğimde hayatın elime bir kez geçen bir fırsat olduğunu hatırlar ve çekip giderim. Mahidevran’ın çekip gitme şansı yoktu, en fazlasından sürülebiliyorsunuz işte...

Aşk nedir; tutku mu yoksa huzur mu?

- İkisinin bir karması. Onun gözlerine baktığınızda bazen yoğun bir tutku, bazen de derin bir huzur görmektir aşk.

Hiç yaşadığınız bir aşktan dolayı pişmanlık duydunuz mu?

- Pişmanlık sevdiğim bir şey değil. Herhangi bir konuda hata yaptığınızı düşünüyorsanız ders çıkarırsınız ve yolunuza devam edersiniz.

Anneliğe dair düşünceleriniz neler? Başınızdan bir evlilik geçti, peki tekrar evlenip anne olmak gibi bir niyetiniz var mı?

- O kadar sevimli yeğenlerim var ki, bana annelik özlemi çektirmiyorlar. Anneler hangi çağda olursa olsun çocuklarını yetiştirirken hep tetikte olmak zorundalar. Yüzyılların geçmiş olması insanların birbirine tehdit oluşturmaktan vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Bu dönemde de çocuk yetiştirmek için özveri gerekiyor, biraz daha farklı ama aynı ölçüde fazla. Ve bu özveriyi yeğenlerim için de, bir gün olursa kendi çocuğum için de göstermeye hazırım.

Çok ince bir fiziğiniz var, bunun sırrı nedir?

- Herkes rejim yaptığımı zannediyor ama hayatım boyunca yapmadım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve çok da yemek yiyorum. Bünyem yakıyor sanırım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri