kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ya çok mu şey istiyorum :):):)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ffirat212121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 315

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

oncelikle iyi akşamlar..
Konuya giriyorum ben bugüne kadar bir çok serverde oynadım bazıları fazla zordu bazıları 1 günlük oyundu anlıcağınız hemen sıkılıyordum.Benim istediğim ve galiba herkezin istediği 120 cap ex rate normal item rate felan 13 dg bütün item 120 mob larından çıkmalı uniqlerden de olabilir free silk olmalı.item satışı olmasa iyi olur ama sw paarası ödenmiyeceği için olabilir ama oyuna girin bir kişi para vermeden de güçlü olmalı.kale savaşı olmalı uniqler 20-30 dk da bir çıkmalı en önemlisi item vermemeli 1 lvl baslangıc olup bizim kasmamız gerekmesi yoksa silkroadın zevki çıkmıyo.Böyle bir server varsa lütfen mesaj atın veya yorum atın kaç gündür server arıyorum.

kardesım boyle bı server bende cok ıstyorum ama bu tur bı servere acan kısı zewkıne ve paraya ıhtyacı olmayan bırı olması lazım suankı durumda butun prıvate serverlar oyun acıp para kaldırmanın pesınde ama 5 10 server bunu basarabıldı suana kadar hergun 1 sw acılıo 1 sw kapanıyo :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri