ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle

Sv'lerde Sorunmu Var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IxKoRKBeNDeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 782
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yıllardır mt2 oynarım ama nedense hiç mmomt2 oynayasım gelmemişti.Birazda ilk pvplerin editli item satması olayıda etkiliydi sanırım.Şimdi dün jupiterde çar açtım biraz sardı gibide ama oyun bu gün bakımda.Umarım mmomt2 de türkmmo gibi 2 günde bir bakıma girmiyordur.

Tipik mmmo rezalati , artık bunlara yaşamaya alıştık, bakımmı var diye sorgulamadım bile, tüm aksilikler genelde mmomt2 üzerinde, zaten hızlı bir user düşüşü yaşanıyor, yakında oyunda sadece yöneticiler kalır, artık mum ışığında baş başa v.s atarlar

Tipik mmmo rezalati , artık bunlara yaşamaya alıştık, bakımmı var diye sorgulamadım bile, tüm aksilikler genelde mmomt2 üzerinde, zaten hızlı bir user düşüşü yaşanıyor, yakında oyunda sadece yöneticiler kalır, artık mum ışığında baş başa v.s atarlar

:D:D Mum Işıgında Demeyelimde. Yüzbaşının Gözetmenlginde Vs Atarlar :D :D . Ama Şu Bi Gerçek 1 Ay Önceki Player. Şimdi O Kadar Player Yok . Cok Fazla Düşüş Var. Pazarların Cok Olduguna Bakmayın. 1 Player 5 Tane Pazar Acabiliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri