TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kiralıklara kötü haber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 156

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, başka takımlarda kiralık forma giyen Brüls, Faty Papy, Tjikuzu ve Isaac'ı gelecek sezon için takımda düşünmediğini söyledi.

Kadroda şu anda 8 yabancı oyuncu bulunduğunu ifade eden Güneş, "Yattara sakat, Tony Sylva da kadro yok. Onun dışında bir yabancı alma hakkımız var. Onu da daha çok ön bölgeye düşünüyoruz. Ama bu konuda isim olarak bir şey yok. Yabancılarla ilgili Isaac, Tjikuzu, Brüls, Faty Papy var. Brüls ve Papy`i izledim. Belki sezon başı tutarız sonra sonra gönderebiliriz. Bedava oyuncu veremeyiz. Bu 4 oyuncuyu da takımda düşünmüyorum. Faty Papy ve Brüls`ü izledim. Brüls daha iyi oynadı. Papy, bulunduğu yerde değil de o maçta önde oynadı. Brüls`ü Gabriç`e benzettim. Yetenekli, fena da oynamadı. Ama bizim orada oynayacak Türk oyuncular var. Olursa kiralık verilebilir. Biz daha iyisini düşünüyoruz." dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri