arkadaşlar bi oyun oynadıgım zaman biraz zaman geçince kasmaya baslıyo en fazla 5 veya 6 saniye sürüyo sonra tekrar eskı haliyle hızlı çalısıyo bu böyle devam edıyor kasıp düzeliyor bilgisayarcıya götürmüştüm bi kaç bişi yükledi kasma gitti 2 ay kasmadi ama bugunlerde yine başladi yardım edermisiniz mesela oyunda bi adımı 1 saniyede atıyosa kasmaya başlayınca o adımı 3 saniyede atıyo ama tekrar eski haline dönüyo
pc özellikleri
512mb ekran kartı nvidia geforce 8500gt
2gb ram
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
2.71GHz
pc özellikleri
512mb ekran kartı nvidia geforce 8500gt
2gb ram
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
2.71GHz
Son düzenleme:
Benim eski bilgisayarla aynı
Ben sırf bu sorun yüzünden yeni pc aldım
Ama fanları kontrol etmeni öneririm. Ekran kartı veya pc fanında illaki birinde tozlanma vardır. Birde fanlara sıkılan bir sprey var. Onu alırsan bilgisayarının hızı artar. Başka bir önerim yok 
Ben sırf bu sorun yüzünden yeni pc aldım
Ama fanları kontrol etmeni öneririm. Ekran kartı veya pc fanında illaki birinde tozlanma vardır. Birde fanlara sıkılan bir sprey var. Onu alırsan bilgisayarının hızı artar. Başka bir önerim yok 
Benim eski bilgisayarla aynıBen sırf bu sorun yüzünden yeni pc aldım
![]()
dün tozlarını temizledım hafif düzelme oldu ama biraz zorlayınca yeni kasma yapıp düzeliyo 5 saniye civari sürüyor 2 ay önce bilgisayarcıya götürdüm bişiyler yükledi sonra düzeldi burda bilen varmıdırki yoksa bidami götüriyim bilgisayarcıya