noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pc kasıp düzelme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kender112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 822
arkadaşlar bi oyun oynadıgım zaman biraz zaman geçince kasmaya baslıyo en fazla 5 veya 6 saniye sürüyo sonra tekrar eskı haliyle hızlı çalısıyo bu böyle devam edıyor kasıp düzeliyor bilgisayarcıya götürmüştüm bi kaç bişi yükledi kasma gitti 2 ay kasmadi ama bugunlerde yine başladi yardım edermisiniz mesela oyunda bi adımı 1 saniyede atıyosa kasmaya başlayınca o adımı 3 saniyede atıyo ama tekrar eski haline dönüyo

pc özellikleri

512mb ekran kartı nvidia geforce 8500gt
2gb ram
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
2.71GHz

Son düzenleme:
Benim eski bilgisayarla aynı :) Ben sırf bu sorun yüzünden yeni pc aldım :D Ama fanları kontrol etmeni öneririm. Ekran kartı veya pc fanında illaki birinde tozlanma vardır. Birde fanlara sıkılan bir sprey var. Onu alırsan bilgisayarının hızı artar. Başka bir önerim yok :)

Benim eski bilgisayarla aynı :) Ben sırf bu sorun yüzünden yeni pc aldım :D Ama fanları kontrol etmeni öneririm. Ekran kartı veya pc fanında illaki birinde tozlanma vardır. Birde fanlara sıkılan bir sprey var. Onu alırsan bilgisayarının hızı artar. Başka bir önerim yok :)

dün tozlarını temizledım hafif düzelme oldu ama biraz zorlayınca yeni kasma yapıp düzeliyo 5 saniye civari sürüyor 2 ay önce bilgisayarcıya götürdüm bişiyler yükledi sonra düzeldi burda bilen varmıdırki yoksa bidami götüriyim bilgisayarcıya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri