HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar büyük uğraş sonucu bu kadar bulabildim
Değerimi bilin +rep esirgemeyin
Lütfen alta 7/24 kopyuyorum ban yemiyorum gibi şeyler yazmayın Tr serverında oynarsanız sizde görürsünüz 7/24 ü 
26 Temmuz 2012 Perşembe : Tarama bulunmamakta..
27 Temmuz 2012 Cuma : 13.15 - 19.20 Script Taraması ( Support Şikayetleri Göz Önünde Bulunacaktır. ( Video'lu Kanıtlar )
28 Temmuz Cumartesi : 11.45 - 20.15 Script Taraması ( Support Şikayetleri Göz Önünde Bulunacaktır. ( Video'lu Kanıtlar )
29 Temmuz Pazar : ( Oyun Güncellenmesi. Oyun Açıkları Ve Bug'lar Tekrar Kontrol Edilip Düzeltelecektir. )
Değerimi bilin +rep esirgemeyin
Lütfen alta 7/24 kopyuyorum ban yemiyorum gibi şeyler yazmayın Tr serverında oynarsanız sizde görürsünüz 7/24 ü 
26 Temmuz 2012 Perşembe : Tarama bulunmamakta..
27 Temmuz 2012 Cuma : 13.15 - 19.20 Script Taraması ( Support Şikayetleri Göz Önünde Bulunacaktır. ( Video'lu Kanıtlar )
28 Temmuz Cumartesi : 11.45 - 20.15 Script Taraması ( Support Şikayetleri Göz Önünde Bulunacaktır. ( Video'lu Kanıtlar )
29 Temmuz Pazar : ( Oyun Güncellenmesi. Oyun Açıkları Ve Bug'lar Tekrar Kontrol Edilip Düzeltelecektir. )
aylardır bu konu açılıyor ve şuana dek bu 4 günde ban yiyen adam göremedim
Haklısın
ben bu pzt. uyarı aldım 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)