Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesabım Çalındı!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakisci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 519
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakisci

Level 4
TM Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba sevgili yöneticiler "boyabatburak" adlı hesap bana ait olmakla beraber çalınmış durumda , kim çaldı bilmiyorum ama sürekli hesabımdan paylaşım yapılıyor ve hesabımın imzasında kendi sitem yer aldığından , buralardan siteme gelen hiti görebiliyorum.Hesabımın bana geri verilmesini istiyorum ; bu konuda hakkında aylardır üst yöneticilere mesajlar gönderiyorum ancak geri dönüş bile yapmadılar lütfen hesabımı geri verin!Doğrulama isterseniz boyabatburak.tr.gg sitesi de benim 2008 yılından beri o siteye index filan koyabilirim , isterseniz kişisel sitemde de sayfa açabilirim.Ama bana hesabımı geri verin!!Hesabımı çalan şahıs mail adresini de değiştirdiğinden şifre unuttum kısmından alamıyorum.Dediğim gibi uzun zamandır yöneticilere özel mesaj atıyorum ve cevap bekliyorum ancak artık cevap gelmeyeceğini anladığım için buraya konu açtım!

Admine özel mesaj atın.
Hesap güvenliğinden siz sorumlusunuz, turkmmo.com hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri