Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bursa'daki üniversiteler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin2Cafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Metin2Cafe

Level 10
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,762
Reaksiyon Skoru
197
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
251
MmoLira
-192
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bursa'daki üniversiteler!

Uludağ Üniversitesi; 1982 yılında adı resmen Uludağ Üniversitesi olan Bursa'nın ilk ve tek üniversitesi olma özelliğiyle birlikte Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri. Üniversiteye araç ile 5 dakika uzaklıktaki Görükle yerleşimi barındırdığı çeşitli seçenekler sunan çok sayıda apart özel yurt ve özellikle öğrenci odaklı kiralık daireler ile ideal konaklama merkezidir.
Bursa Teknik Üniversitesi yasal olarak kabul edilmiştir. Kestel'de kurulacak olan üniversitenin binaları yapımı sonlanana dek Büyükşehir belediyesinin uygun gördüğü yerlerde hizmet verecektir. Doğa Bilimleri Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Denizcilik Fakültesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Orman Fakültesi İletişim Fakültesi ile Sanat ve Tasarım Fakültesi Yabancı Diller Yüksekokulu Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Fen Bilimleri Enstitüsü'nden oluşan bölümler planlanmıştır.
Bursa Orhangazi Üniversitesi Bursa'nın ilk vakıf üniversitesidir. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayacaktır.[3]
Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu vardır. Fabrika-i Hümayun adlı eski ipek fabrikasında hizmet vermektedir.
Okan Üniversitesi Bursa Sürekli Eğitim Merkezi
Bilgi Üniversitesi Bursa enstitülerSürekli Eğitim Merkezi

bilgi için teşekkürler :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri