HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lan artık yeter başlarım sizin sv nize şu çarı ya açın ya açın lan . İnsanı deli etmeyin insan olana bi kere syleyince anlar bu sv nin yöneticilerinn yaş ortalaması 13 galiba bıktım sizin dandik kalitesiz svnizden tr oynuyorum hiç bi sorunum olmuyo bakımlar 15 dk sürüyo burda 3 günlük bakımlarıda gördük çarı açın editlerimi satıp kurtulucam lanet sv nizden
Öncelikle Üslubunuzu Düzeltin.Bu Üslubla Mmomt2 Yönetiminden Yardım Beklemeyin.Sakin Bir Şekilde Sorununuzu Yazarsanız Yardımcı Olur Adminimiz.
Öncelikle Üslubunuzu Düzeltin.Bu Üslubla Mmomt2 Yönetiminden Yardım Beklemeyin.Sakin Bir Şekilde Sorununuzu Yazarsanız Yardımcı Olur Adminimiz.
Öncelikle SpeeDIKing adlı üyeye tşkür ediyorum ve senin hangi oyunu oynadığın umrumuzda değil. ister tr oyna ister mmomt2 hiçbir üye yöneticilerle böyle konuşamaz ve ayrıca burası bug ve hata bildirimi konu açarken lütfen bunlara dikkat edelim. http://www.turkmmo.com/mmomt2-bug-ve-hata-bildirimi/400879-bug-ve-hata-bildirimleri-yaparken.html
Kilit please.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)