Bendede gelmiyo :Sbende darkorbit anasayfası gelmiyor yani giriş sayfası bulunamadı dior
edit: us.darkorbit.com
Son düzenleme:
Ben her bu bot kapamaları konusunda gördüğümde hep şu yorumu yapıyorum :
Bot kapamaları Server'a göre değişir..
En fazla kapamalar bildiğimiz üzere Türkiye ve Almanya serverlarında oluyor.Bot kullanıp kapanmayan hesaplar daha çok boş serverlarda bulunuyor.Ancak kapanmayacak diye bir şey yok tabii ki de çünkü oranında bir yetkilisi oranında bir yöneticisi var elbette..Tr serverında oynayıp 1 ay veya daha uzun bir süre kesintisiz bot kullanıp yakalanmayan varsa o adamda ki şans kimsede yok bana göre
Bot kapamaları Server'a göre değişir..
En fazla kapamalar bildiğimiz üzere Türkiye ve Almanya serverlarında oluyor.Bot kullanıp kapanmayan hesaplar daha çok boş serverlarda bulunuyor.Ancak kapanmayacak diye bir şey yok tabii ki de çünkü oranında bir yetkilisi oranında bir yöneticisi var elbette..Tr serverında oynayıp 1 ay veya daha uzun bir süre kesintisiz bot kullanıp yakalanmayan varsa o adamda ki şans kimsede yok bana göre

kardeşim ben 1. aydan beri bot kuyllanıyorum haftada en az 3-4 gün bota koyuyporum boxyhbot çıktığuından beri hergün ama hala uyarı bile yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)