HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
açaçak yer bulamadım o yuzden buraya acdım tam olarak yerı neresi bilmiyorum yalnız benm bir sorum var bir carımda savaşçı kraliyet zırhı var
ben onu baska bir çara taşımak istiyorum çunku krolu carın sfre cok kişi oğrenmıs simdi soruya gelelım;
-kroyu baska bir çara devr etme sansım warmı ?
-yada kroyu değiştrme sansım warmı sura krosu olabilir tabıkı gene baska bir cara werilmesi sartıyla..
biliyorum market bolumunde ayrıntılı bilgi war werılen itemın geri alınmaması konusunda sorumluluk bize ait onuda biliyorum yalnız 50 liranında çöpe gitmesini
açıkcası istemem hiç deilse bir faydası olsun yardımcı olursanız sevınırım
Teşekkurler.
İYİ FORUMLAR..
ben onu baska bir çara taşımak istiyorum çunku krolu carın sfre cok kişi oğrenmıs simdi soruya gelelım;
-kroyu baska bir çara devr etme sansım warmı ?
-yada kroyu değiştrme sansım warmı sura krosu olabilir tabıkı gene baska bir cara werilmesi sartıyla..
biliyorum market bolumunde ayrıntılı bilgi war werılen itemın geri alınmaması konusunda sorumluluk bize ait onuda biliyorum yalnız 50 liranında çöpe gitmesini
açıkcası istemem hiç deilse bir faydası olsun yardımcı olursanız sevınırım
Teşekkurler.
İYİ FORUMLAR..
Üzgünüm Ancak Böyle Bir Şansınız Yok.Kraliyet Zırhı Ticaret Yapılmayacak Şekilde Başka Bir Taşıma veya Değiştirme Gibi Bir Şansınız Yok.
İyi Oyunlar.
İyi Oyunlar.
Son düzenleme:
Kraliyet zırhı zaten adminler tarafından ödül sonucu veya satın alınan bir eşyadır.İyi oyunlar dilerim.
ödul sonucu derkn? ne oduluKraliyet zırhı zaten adminler tarafından ödül sonucu veya satın alınan bir eşyadır.İyi oyunlar dilerim.
Kraliyet zırhı zaten adminler tarafından ödül sonucu veya satın alınan bir eşyadır.İyi oyunlar dilerim.
Aynen Ödül Derken ?