HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ailem istanbulda yaşıyor bende tabi kışları hataydayım okul için mustafa kemal ünv gıda müh. bölümünde 2. sınıfı bıtırdım 20 yasındayım bölümümü çok severim bilgisayarla uğraşmayıda severim amatör olarak photoshop ve after effects ile uğraşıyorum
forumda üyeliğim eskiydi dağa bu yıl kullanmaya basladım metin2 ile aram arkadasım sayesinde olmustu lise 1'de o zamanlar 4-5 server vardı elinde dolunay ve atı olanı görünce hayretlere düşerdik
1 yıl kadar oynadıktan sonra bıraktım arkadasım hala oynuyordu yeniçeride başarı sağladı oda bıraktı son 2 yıldır pvp ile aram vardı 2 kere server kurdum finaller nedeniyle biraktım yazın yarın server elime gelicek bununla uzun bir süre takılacağım gibi gözüküyor ismim "ertobeko" ertuğrul benim en yakın aradasımdır kendi adımda berkay olduğundan böle bir hesap açmıştım
ertuğrul benim çok yakın arkadasımdır 1. sınıftan beri ayrılmayız liseyi anadolu lisesini bile aynı kazandık lise dönemim başarıyla geçti diyemem biraz aksaklıklar oldu sınava çalısamadım malesef neyse soruları alim :ka19:
forumda üyeliğim eskiydi dağa bu yıl kullanmaya basladım metin2 ile aram arkadasım sayesinde olmustu lise 1'de o zamanlar 4-5 server vardı elinde dolunay ve atı olanı görünce hayretlere düşerdik
1 yıl kadar oynadıktan sonra bıraktım arkadasım hala oynuyordu yeniçeride başarı sağladı oda bıraktı son 2 yıldır pvp ile aram vardı 2 kere server kurdum finaller nedeniyle biraktım yazın yarın server elime gelicek bununla uzun bir süre takılacağım gibi gözüküyor ismim "ertobeko" ertuğrul benim en yakın aradasımdır kendi adımda berkay olduğundan böle bir hesap açmıştım
ertuğrul benim çok yakın arkadasımdır 1. sınıftan beri ayrılmayız liseyi anadolu lisesini bile aynı kazandık lise dönemim başarıyla geçti diyemem biraz aksaklıklar oldu sınava çalısamadım malesef neyse soruları alim :ka19:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)