- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cs1.6 oyununda işinize yarıyacağını düşündüğüm mütiş bir hile.
Yalnız şöyle bir sorunumuz var,hile sxe li serverlerde çalısmıyor... Kullanımı ise çok basit hilleye çift tıkladığınızda karsınıza 2 seçenek çıkıcak oyna FFX oraya tıklayın ve oyuna girin oyun içindeki ayarlarınızı Delet tusu iley yapabilirsinz. (enter tusunun sağındadır) Türkçeye çevirilmiştir işinizi daha kolay hale getirmek için
Çeviren K@@n.
Linkiniz
Virüs Totali
Bir önceki konuda link kırık çıkımıştı bundan dolayı konu kitlenmişti bende kırık olmayan linkle yenide yükledim
Yalnız şöyle bir sorunumuz var,hile sxe li serverlerde çalısmıyor... Kullanımı ise çok basit hilleye çift tıkladığınızda karsınıza 2 seçenek çıkıcak oyna FFX oraya tıklayın ve oyuna girin oyun içindeki ayarlarınızı Delet tusu iley yapabilirsinz. (enter tusunun sağındadır) Türkçeye çevirilmiştir işinizi daha kolay hale getirmek için
Çeviren K@@n.
Linkiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Totali
Bir önceki konuda link kırık çıkımıştı bundan dolayı konu kitlenmişti bende kırık olmayan linkle yenide yükledim
Son düzenleme:
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bir önceki konu link kırık olduğu için kapatılmıştı link yine kırılırsa konuyu günceliyeceğim.Linkin kırık olduğunu mesajla veya yorumla bildirirseniz sevinirim:l04:
- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 28
- DevLira
- 3
saol 

- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 28
- DevLira
- 3
+ rep verdım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...