xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Salay bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan afyok042
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

moderatorler özür dileyerek başlıyorum yerimi bilmiyorum ama yeri değilse uygun yere taşırsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar ;

ben salay telekomdan saat 21:00 yakınlarında metin2 vds satın aldım mobil ödeme ile suan aldığıma dair belge ve mesajlar elimde .
Almadan önce sabah 9dan beri kendileriyle iletişime geçmek istedim ama bi türlü iletişime geçemedim
kendileriyle iletişime geçmeden mobil ödeme ile satın aldım
KENDİLERİNİDE TİCKET ATTIM
bir sıkıntı çıkar mı acaba yada almadan önce iletişime geçmek zorundamıydım bir bilgilendirirseniz sevinirim

herkese hayırlı ramazanlar

Son düzenleme:
Her zaman almadan önce iletişime geçmek en uygunudur. haftasonu aldığın için bugün ticketine cevap alamaman normal mesai saatleri bitmiştir. zaten ticket işlevide 24 saat. 24 saat içinde ticketin ve sorunların sonuca ulaşır emin olabilirsin. bende oranın müşterisiyim.

Salay telekom kurumsal çalışan her departmanında farklı kişilerin bulunduğu bir firmadır. Ve cok fazla sektorde hizmet veriyor bu yüzden tüm muhasebeyi herkesin görmesi mümkün deil ama bir cok alanda nöbetçi çalışanlar firmada mevcut. Sizlere yardımcı olabilmek için muhasebeyi beklemeden ürün teslimatları en hızlı şekilde yapılıyor. Ancak lütfen unutmayın buradaki kişilerde insan ve sizler gibi bir çok kişiye hizmet vermek için çalışıyorlar. Bu yüzden empati / sabır size ve diğer müşterilere olan hizmet kalitesini artırmamız için daha faydalı olacaktır. Nasıl bir yemek sipariş ettiğinizde bekliyorsanınz. Gece sipariş edemeyeceğinizi biliyorsanız sizler için yarattığımız nöbet gibi ayrıcalıkları baltalamak yerine anlayış ve saygı çerçevesinde işlemlerinizi hallediniz.

Teşekkürler

Bu aralar yoğunluk fazla ve ramazan bugünde hafta sonu pazar görmeyede biliyorum.
Gün içerisinde ilgilenilecektir.

Sayın kardeşim bende sizden alıcam ama 40 tl diyorsunuz mobil ödeme için ama telefondan 35 tl gönderiliyor siz 35+5 gibi bişeymi olacak ??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri