Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarıma GTA IV Yükledim.
Sistemim ;
RAM : 3GB (2GB-1GB) Kingston 667 MHz
Ekran Kartı : ATI Rodeon x1550 512MB (Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 1791MB - Ayrılmış Video Belleği : 512MB - Sistem Video Belleği : 0MB - Paylaşılan Sistem Belleği : 1279MB)
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz
İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate
Hard Disk : Seagate 160GB - 40GB Dolu - 120GB Boş
Arkadaşlar GTA IV Çok Kasıyor Yani Oynanmayacak Derecede Kasıyor Anlamıyorum Sistemimin Bu Denli Kasacak Kadar Kötü Olmadığını Düşünüyorum.
Şimdiye Kadar Uyguladığım Çözümler;
msconfig'den Windows Olay Günlüğünü Devre Dışı Bırakmak.
Ekran Kartı Driverini Güncellemek.
Direct X Güncellemek.
1.0.7.0 Patch İndirmek (Daha Denemedim Hala İnmekte.)
Bilgili Arkadaşların Yardım Etmesini Umuyorum.Yani GTA IV Oynamak İstiyorum Güzel Oyun Ancak Böylesine Bir Sorun İlk Kez Başıma Geliyor.PES 2012 Gibi Oyunları Kasmadan Akıcı Bir Şekilde Oynuyabiliyorum.Bazı Arkadaşlar Windows7'den Dolayı Öyle Diyor XP Yüklersen Oynarsın Diyolar Ama Yinede Sizden Bilgi Almak İçin Açtım Konuyu Yardımcı Olursanız Minnettar Olurum.
Sistemim ;
RAM : 3GB (2GB-1GB) Kingston 667 MHz
Ekran Kartı : ATI Rodeon x1550 512MB (Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 1791MB - Ayrılmış Video Belleği : 512MB - Sistem Video Belleği : 0MB - Paylaşılan Sistem Belleği : 1279MB)
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz
İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate
Hard Disk : Seagate 160GB - 40GB Dolu - 120GB Boş
Arkadaşlar GTA IV Çok Kasıyor Yani Oynanmayacak Derecede Kasıyor Anlamıyorum Sistemimin Bu Denli Kasacak Kadar Kötü Olmadığını Düşünüyorum.
Şimdiye Kadar Uyguladığım Çözümler;
msconfig'den Windows Olay Günlüğünü Devre Dışı Bırakmak.
Ekran Kartı Driverini Güncellemek.
Direct X Güncellemek.
1.0.7.0 Patch İndirmek (Daha Denemedim Hala İnmekte.)
Bilgili Arkadaşların Yardım Etmesini Umuyorum.Yani GTA IV Oynamak İstiyorum Güzel Oyun Ancak Böylesine Bir Sorun İlk Kez Başıma Geliyor.PES 2012 Gibi Oyunları Kasmadan Akıcı Bir Şekilde Oynuyabiliyorum.Bazı Arkadaşlar Windows7'den Dolayı Öyle Diyor XP Yüklersen Oynarsın Diyolar Ama Yinede Sizden Bilgi Almak İçin Açtım Konuyu Yardımcı Olursanız Minnettar Olurum.
aynı sorun bendede war
battlefield 3 kadar tum oyunlar oynuyorum gta 4 kasma sorunu war bnmde win7 herşeym guncel işetim sistemim herşeyim yetiyor
8 gb ram 1 gb ekran kartı direct 11 2.2 ghz çözümleri war ama hiç biri işe yaramıyor crack yapın demeyn oda yaramıyor
battlefield 3 kadar tum oyunlar oynuyorum gta 4 kasma sorunu war bnmde win7 herşeym guncel işetim sistemim herşeyim yetiyor
8 gb ram 1 gb ekran kartı direct 11 2.2 ghz çözümleri war ama hiç biri işe yaramıyor crack yapın demeyn oda yaramıyor

Grafik ayarlarından kaynak kullanım yazan yer var oradan kaynak kullanımı düşürebilirsin ve daha az kasma olur hatta hiç kasmaz ram çok iyi işlemci fazla iyi değil
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)