romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

öncelerden renkli bir kare :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibrahim161
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 932

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ya üff konuyu değiştirme işin gücün palavra zaten. +7titanı olan birine 20k atamassın. gel her iddasına girerim.

ya üff konuyu değiştirme işin gücün palavra zaten. +7titanı olan birine 20k atamassın. gel her iddasına girerim.
Bak adam ne diyor 23becerili 12 zekalı lanetli diyor ne demek tabi kullanmadığından bilemezsin. Ben + 7 8 9 titanlıya 11 becerili ile 15k 16k atıyom. biraz beynini yor da düşün 23 beceri + 12 zekalı ile kaç atabileceğini birde delici geldiğini farz et

bikere b turkon olmadan zeka kaybın oldugu halde o adama titanlı 20 k vuramazsın tmm lanetlin 23 beceri 12 zeka olabilir ama turkon yok (-20 ) zeka ordan düş bide adamın kalkanı titansızdır + O 20 k banada geliyor arada herzaman 20 k vuramazsın deliciyle arada geliyor oyundaki adım TehLiQeLii titan takmayacağım bakalım kaç kere 20 k atacaksın :D böle resimleri forma atmanız hos ama milletide keklemeyin kolay gelsin.

keklemek niet deil. bana inanmayan oyunda bni blsn kanıtlıyım. suram yok ama attığım adam vr. kendi sölicek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri