Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

\\\adminin dikkatine///

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan birteksen55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Geçmis Olsun Truva Atı Ve ya Trojen Bulasmıs Olabilir indirdiklerinden bilgisayarı ilk bas formatla.

MMoMT2 Üyelik Sözleşmesi 5. Madde;

5-Dosya Paylaşımı / Hesap Soyulmaları / Eşya Çalınması:
Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır.
Kayıt olan tüm kullanıcılar peşin olarak Üyelik ve Hizmet Sözleşmesini kabullenmiş sayılır.

bahadır barkın ben faceden eklesene benı bı bısey konusucam barkın turan

SAYIN ADMİN BUNDAN 2 HAFTA ÖNCESİNE KADAR CHARLARIMDA Bİ SORUN YOKTU FAKAT BİRDEN BİRE 3 HESABIMDA SOYULDU CevikkuvveT PyhLidos FucshTR 2 set sura editlerim ayrıyetten FucshTR de fazladan editlerde vardı . Birde savaşcı setim çalındı ıd ile şifreyi benden başka kimse bilmiyor vede kendi bilgisayarım hariç hiçbir pc de girmedim nasıl oldu bu anlamış değilim ilgilenmenizi rica ederim...
:f08:

Keylogger Veya Trojen, Taratmadan Hiç Birşey indirmeyiniz. Böyle Bir Durumda İtemlerin Geri İadesi Söz Konusu Değildir.

Yav Diyosunuzki 2-3 edt gitse neyse diosunuz nie ha 2 3 edt ha 2 set ne fark edr ne yani 23 edt gitse oyunla alakalımı adminde demişti bakımdan sonra
bazı sunucularda hata olabilr edtler GÖZÜKMEYE bilir dedi benim 2 sura setim gitti zaradayız herlade baya zaman geçti yav bu durum size olsa bizden daha çok ugaraşırsınız ama elinize bişey geçmez

(KutsalPichh)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri