noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

\\\adminin dikkatine///

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan birteksen55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birteksen55

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

SAYIN ADMİN BUNDAN 2 HAFTA ÖNCESİNE KADAR CHARLARIMDA Bİ SORUN YOKTU FAKAT BİRDEN BİRE 3 HESABIMDA SOYULDU CevikkuvveT PyhLidos FucshTR 2 set sura editlerim ayrıyetten FucshTR de fazladan editlerde vardı . Birde savaşcı setim çalındı ıd ile şifreyi benden başka kimse bilmiyor vede kendi bilgisayarım hariç hiçbir pc de girmedim nasıl oldu bu anlamış değilim ilgilenmenizi rica ederim...
:f08:

Charınızın soyulması,Sizin sorununuz.İtem veya editlerinizin geri gelmesi mümkün değil.Ve kimse hesabınızın şifresini bilmiyorsa,Soyulması mümkün değil.Birine söylemiş veya vermişsinizdir.Yoksa o kadar edit kendi kendine gitmez...

Charınızın soyulması,Sizin sorununuz.İtem veya editlerinizin geri gelmesi mümkün değil.Ve kimse hesabınızın şifresini bilmiyorsa,Soyulması mümkün değil.Birine söylemiş veya vermişsinizdir.Yoksa o kadar edit kendi kendine gitmez...

Herseye burnunu sokma sen benimde aynı sekilde yok oldu bir anda 23 editim bak simdi admın 325 mmolira alıcam zararım tam karsılanmasada.Adnan abi sonuna kadar git abi arkandayız daima sonuna kadar.3 carındanda editlerinin gitmesi dogal birsey degil.Ki bu adam cevik kuvvet te calısıyor.Her yigit bu adamla ugrasmayı göze alamaz bogle bir durumda söz konusu oldugundan.Oyun hatasından kaybaklı bir durum söz konusu olabilir admın'e mesaj at abi gec mec yanıt verir diye düsünüyorum.Beni görüyorsun 1.5 aydır bekliyorum sabır sabır...

Herseye burnunu sokma sen benimde aynı sekilde yok oldu bir anda 23 editim bak simdi admın 325 mmolira alıcam zararım tam karsılanmasada.Adnan abi sonuna kadar git abi arkandayız daima sonuna kadar.3 carındanda editlerinin gitmesi dogal birsey degil.Ki bu adam cevik kuvvet te calısıyor.Her yigit bu adamla ugrasmayı göze alamaz bogle bir durumda söz konusu oldugundan.Oyun hatasından kaybaklı bir durum söz konusu olabilir admın'e mesaj at abi gec mec yanıt verir diye düsünüyorum.Beni görüyorsun 1.5 aydır bekliyorum sabır sabır...

1.Üslubuna dikkat et.
2.O oyundan bir sorun değil.Hadi 1-2 editi gitseydi tamam oyun sorunu derdik.Ancak 3 charıda gitmiş.O yüzden başından sonuna kadar oku ve 1 sus 2 dinle.

Son düzenleme:
1.Üslubuna dikkat et.
2.O oyundan bir sorun değil.Hadi 1-2 editi gitseydi tamam oyun sorunu derdik.Ancak 3 charıda gitmiş.O yüzden başından sonuna kadar oku ve 1 sus 2 dinle.

Bak bilader sen kimsinde üslubuma dikkat edicem efendi ol.Bir digeri oyundan olsa 2-3 editi giderdi diyorsun benimde 2 setim gitti ayrı ayrı 2 carımdan o zaman buda soyulurdu ama admın bizden kaynaklı dedi.O zaman ne yapcakmıssın fazla ötmicekmissin zaten mümkünse yorum atma.Bırak onu admın yapsın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri