Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar şimdi size yeni cıkan güncel darkorbit bot linki verecegim kullanmasını bilmeye hiç gerek yok botu açar açmaz otomatik kutu toplar
login bölümüne nickinizi yazacaksınız
pass bölümüne şifrenizi
server bölümüne serverinizin kısaltılmışını örneyin ben abd doguda oynuyorum yani us1 googleye server kısaltmaları yazmanız yeterli orada çıkar
yanlız tavsiyem botu pazartesi ve salı günleri kullanmanızı tavsiye etmem pazartesi ve salı günleri tarama oluyoruz ban yeme riski cok yüksek
güncelleme yeni gelmiştir yani pazartesi salı günleri açmazsanız ban yeme riskiniz çok az
LİNK:
login bölümüne nickinizi yazacaksınız
pass bölümüne şifrenizi
server bölümüne serverinizin kısaltılmışını örneyin ben abd doguda oynuyorum yani us1 googleye server kısaltmaları yazmanız yeterli orada çıkar
yanlız tavsiyem botu pazartesi ve salı günleri kullanmanızı tavsiye etmem pazartesi ve salı günleri tarama oluyoruz ban yeme riski cok yüksek
güncelleme yeni gelmiştir yani pazartesi salı günleri açmazsanız ban yeme riskiniz çok az
LİNK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virüs total koymayi bilmiyorum
sabitteki güncel degil bunu rus sitesinde gezdim anca buldum
sabitteki güncel degil bunu rus sitesinde gezdim anca buldumBende abd Doguda oynuyorum
goli 2 iris 5 flax 4 arge 20 lf3 adim Orduspor ama sekilli yazdim 
goli 2 iris 5 flax 4 arge 20 lf3 adim Orduspor ama sekilli yazdim