Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

The Devil's Catacomb Orjinal ve Türkçe''TR Official'' [QUES+DATA+ Group+Group_group]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 218
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Teşekkürler ins quest sahıbının (anti dediğine gore feyyazın ) izni alınıp paylaşılmıştır

Ne saçmalıyorsun sen ? Orada 2 tane .quest var. Data dosyalarını ne yapman gerektiği yazıyor. QUEST'in ne olduğunu araştır biraz.
snden iyi bliom questi de fİLESİN kralını Yazarm PET SİSTEMLİ FİLES PAYLASMSSN AMA çok kötü :D açık var bir sürü BEN ymir
YAZARM senin gibi açıklı bir kötü files yazmam :D

Maxmı Kardesım Questlerı Dedıgın Gıbı Yaptım Hersey Sorunsuz Hata Vermedı Ama Azraıl Kesınce Hala Assagı Atıyor ve Questın Isleyecegı Npc Mob Sanırım Mob_protoda olmayınca oda ıse yaramıyor mob_protosunuda paylasırmısın veya calıstıgına daır bır kac resım koyarmısın

Teşekkürler ins quest sahıbının (anti dediğine gore feyyazın ) izni alınıp paylaşılmıştır
Bu dosyaları onlardan almadım. Onlardaki ile aynı dedim.

yasalcı123;11774097' Alıntı:
snden iyi bliom questi de fİLESİN kralını Yazarm PET SİSTEMLİ FİLES PAYLASMSSN AMA çok kötü :D açık var bir sürü BEN ymir
YAZARM senin gibi açıklı bir kötü files yazmam :D
Hı hı evet senin gibi ''
Kendini Kral sananlari çok gördüm, ne yazık ki şimdi hepsi soytari...''
Ve .questten anlasan 6 tane quest var demesin ayık ol ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri