Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Teşekkürler ins quest sahıbının (anti dediğine gore feyyazın ) izni alınıp paylaşılmıştır
snden iyi bliom questi de fİLESİN kralını Yazarm PET SİSTEMLİ FİLES PAYLASMSSN AMA çok kötüNe saçmalıyorsun sen ? Orada 2 tane .quest var. Data dosyalarını ne yapman gerektiği yazıyor. QUEST'in ne olduğunu araştır biraz.
açık var bir sürü BEN ymir YAZARM senin gibi açıklı bir kötü files yazmam

Maxmı Kardesım Questlerı Dedıgın Gıbı Yaptım Hersey Sorunsuz Hata Vermedı Ama Azraıl Kesınce Hala Assagı Atıyor ve Questın Isleyecegı Npc Mob Sanırım Mob_protoda olmayınca oda ıse yaramıyor mob_protosunuda paylasırmısın veya calıstıgına daır bır kac resım koyarmısın
Bu dosyaları onlardan almadım. Onlardaki ile aynı dedim.Teşekkürler ins quest sahıbının (anti dediğine gore feyyazın ) izni alınıp paylaşılmıştır
Hı hı evet senin gibi ''yasalcı123;11774097' Alıntı:snden iyi bliom questi de fİLESİN kralını Yazarm PET SİSTEMLİ FİLES PAYLASMSSN AMA çok kötüaçık var bir sürü BEN ymir
YAZARM senin gibi açıklı bir kötü files yazmam![]()
Kendini Kral sananlari çok gördüm, ne yazık ki şimdi hepsi soytari...''
Ve .questten anlasan 6 tane quest var demesin ayık ol
Ve .questten anlasan 6 tane quest var demesin ayık ol
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...