berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

MMOMT2 şifre degısıklıgı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 390
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MMOMT2 oyuncusuyum merkur serverınde ve bu site yuzunden 130 lvl ve tum ıtemlerım bugun carım soyuldu sızı tebrık edıyorum çok ılgılısınız admınım cok saolun o kadar süredir oynuyorum hıc bır hesabım soyulmadı sifre degısıklıgı yuzunden carımın sıfresını degıstıremedım ve hesabım soyuldu.Özel mesaj atıyorum cvp verılmıyor.Çarımın soyulma tarihi : 16.07.2012

Nıck : DaIm0n

Hesabınız'ın Güvenliğinden Siz sorumlusunuz , Teknik Problem v.b Konularda Yardım alabilirsiniz Ancak İtem Kaybınız Giderilmez.

Hesabınız'ın Güvenliğinden Siz sorumlusunuz , Teknik Problem v.b Konularda Yardım alabilirsiniz Ancak İtem Kaybınız Giderilmez.

Bi sus ya geveze gıbı sen yorum atasın dıye acmadık bu konuyu admın cevap versın diye actık herseye burnunuzu sokmasanız olmaz sankı bızde bılıyoruz neyın ne oldugunu

Bi sus ya geveze gıbı sen yorum atasın dıye acmadık bu konuyu admın cevap versın diye actık herseye burnunuzu sokmasanız olmaz sankı bızde bılıyoruz neyın ne oldugunu

Yöneticilerden Alacağınız Cevap bu şekilde , Haklılarda.Siz Hile indirmeye çalışıp , Hesabınızı Çaldırırsanız Adminler ne yapabilir ?

Umarım bu konuyu açmak Sana bir yarar Sağlamıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri