HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese merhaba Budan 1 hafta önce aldığım p90 m.c.s ile gayet iyi seri ateş ediyordum fakat son güncellemeden önce 2-3 gün önce silahımla ateş etmeye başlayınca 10 mermide duruyor ateş etmiyor ayrıca adam görünce veya bir yerlere ateş ettiğimde duruyor Acaba silah bugdamı kaldı diye endişe içindeyken birde baktım diğer bütün silahlarım böyle Sonra yeni hesap actım denemek için yeni açtığım hesap da da aynı sorun var Çözümlerini araştırdım baktım point blank tekrar yüklemelisin gibi bir kaç konu altında benimle aynı sorunu olan arkadasların tavsiyelerine uyarak point blank baştan yükledim fakat yine aynı olay başıma geldi . bugün internet cafeye gittim merak ya internet cafede de aynı sorun olcakmı diye merak ettim baktım internet cafede hiçbir sorun yok takır takır saydırıyorum internet cafeden point blank dosyasını aldım ve eve geldim point kurulu olduğu yere hepsini yapıştırdım ve oyuna girdim oyuna girmeden ben bakım yapmıstım pointe cafede vs yine oyuna girerken kontrol düğmesine basın diyordu bastım oyuna girdim Fakat aynı sorun halen devam etmekte BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA ÇOK İHTİYACIM VAR Ticket attım bununla ilgili cevap gelmedi LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIM ETSİN....!