Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar GM Arıyan Arkadaşlara Sesleniyorum
Adım : Berkay
Soyadınız : Erdinç
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Yalova
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Toplamda 9 Kere Server Açtım 8 Kere GM lik 11 Kere TL Lik 5-6 kerede GA lık falan yaptım
Günlük Online Süreniz : 6-7 Saati Aşkın
Özellikleriniz : Quest Yazabiliyorum Navicat-Fz-Puty Destek veririm Map Tasarlıyorum Oyun İçi %100 Destek Verebilirim
İletişim Adresi (E-Posta MSN vb.) : tekir22@turkmmo.com GateKeepeR@turkmmo.com
Diğer / Ek :
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
GenesisMt2 HarwekMt2 GruziMt2 Fetih1453 Mt2 YalovaMt2 Lanet Mt2 Mehmetçik Metin2
TürkiyemMt2
Gm'Liklerin Resimleri ( Referans):
Elimde Kalan Birtek Üstteki
Resim
Oyuncularla Mesafemi Korurum
Oyundayken Kimseyi Tanımam
Herkeze Eşit Haklar Tanırım
Adaletliyimdir
Oyun İçinde Saygım Sonsuzdur .
Asla Küfür Hile vb. Şeyleri Kullanmam
Bir Oyunda Edit Gm' ye Özel Eşyalar İçin Değil Oyunun Düzen ve Dengesini Sağlamak İçin Bulunur
Not: YOK BEN ÇOK PROF GMYİM DİYİP Sizi kandırabilirler. Adam 1 gün gm olur 2 olur sonra anlarsınız zaten +15 yaşından fazla alınız bana gore ..
Adım : Berkay
Soyadınız : Erdinç
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Yalova
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Toplamda 9 Kere Server Açtım 8 Kere GM lik 11 Kere TL Lik 5-6 kerede GA lık falan yaptım
Günlük Online Süreniz : 6-7 Saati Aşkın

Özellikleriniz : Quest Yazabiliyorum Navicat-Fz-Puty Destek veririm Map Tasarlıyorum Oyun İçi %100 Destek Verebilirim
İletişim Adresi (E-Posta MSN vb.) : tekir22@turkmmo.com GateKeepeR@turkmmo.com
Diğer / Ek :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:
GenesisMt2 HarwekMt2 GruziMt2 Fetih1453 Mt2 YalovaMt2 Lanet Mt2 Mehmetçik Metin2
TürkiyemMt2
Gm'Liklerin Resimleri ( Referans):
Elimde Kalan Birtek Üstteki
ResimOyuncularla Mesafemi Korurum
Oyundayken Kimseyi Tanımam

Herkeze Eşit Haklar Tanırım

Adaletliyimdir
Oyun İçinde Saygım Sonsuzdur .
Asla Küfür Hile vb. Şeyleri Kullanmam
Bir Oyunda Edit Gm' ye Özel Eşyalar İçin Değil Oyunun Düzen ve Dengesini Sağlamak İçin Bulunur
Not: YOK BEN ÇOK PROF GMYİM DİYİP Sizi kandırabilirler. Adam 1 gün gm olur 2 olur sonra anlarsınız zaten +15 yaşından fazla alınız bana gore ..
afrodit1983@gmail.com face adresidir yaren hanımın ekleyip kendisi ile iletişime geçebilirsiniz iyi günler... BitaneMT2
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)