Uyarı Değil Direk Ban var Boxybotta Bildiğim kadarıyla ?benim arkadaşım sarı vega 5 iris full lf3 full bo2 pet var kamı2 var toplama 2 var 1 havoc 2 zeta 1 alpha yaptı hep botlahiç ban almadı 1 kere uyarı aldı biobotta zaten herkese bişey olur biobot çok dandik hep ban alırız ondan
![]()
Uyarı Değil Direk Ban var Boxybotta Bildiğim kadarıyla ?
öyle bişi yok eğer forumda duyuru geçmediyse her botta 1.uyarı almadan ban alamazsın...
Bilen Birisi Yazsın lütfen ??öyle bişi yok eğer forumda duyuru geçmediyse her botta 1.uyarı almadan ban alamazsın...
Bilen Birisi Yazsın lütfen ??
Ben gayet iyi bilen birisiyim.Bundan başka cevap bulamazsın

benim arkadaşım sarı vega 5 iris full lf3 full bo2 pet var kamı2 var toplama 2 var 1 havoc 2 zeta 1 alpha yaptı hep botlahiç ban almadı 1 kere uyarı aldı biobotta zaten herkese bişey olur biobot çok dandik hep ban alırız ondan
![]()
1.Bilip bilmeden Konuşma Biobotla Full+Full Hesap Yaptım Siz Enayi Gibi Salı Günleride Bot Açıp İsim Değiştirmezseniz 6 saat Bottan Sonra 1 2 yaratık kesmezseniz Tabi Anlaşılır Seyir Defteri Değişssin Bi kafanızmı İyi
2. 6 İris 1 Havoc Full Lf3 Full bo2 Süper bir Hesabım Var bütün Kurallara Uyuyorum 3 Günde 1 İsim Değiştiriyorum 6 Saat Bota Koyup 1 2 Yaratık KEsiyorum Ve Ban Yemiyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)