Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu Bir Hile Değildir Metin2 Hileleri Bölümünde Açmak Saçma Olurdu O Yüzden Buradayım.
Hiç bir program gerekmeksizin item yakmaya son arkadaşlar.
Anlatım: + basmak istediğiniz itemi demirciye koyun öyle dursun. Enter yapın konuşma
yerine /dic komutunu yazın bu şekilde şans zarı atmış olacaksınız. Size 1 ile 100 arası
bir sayı verecek bu sayı sizin + basma şansınız. 100 gelene kadar komutu tekrarlayın
100 geldiğinde + basın iteminiz yanmayacak.
Önemli Not: Bana 99 geldi bastım yandı demeyin %1 şans bile çok öneli siz %100 getirmeye bakın.
Eğer bu işlemi lonca demircisinde yaparsanız %10 da şans kazanırsınız
Ben bu şekilde çok item yaptım bu bir hile veya hırsızlık değildir tamamen kendi şansınızı deniyorsunuz.
+Repi çok görmeyin arkadaşlar
Hiç bir program gerekmeksizin item yakmaya son arkadaşlar.
Anlatım: + basmak istediğiniz itemi demirciye koyun öyle dursun. Enter yapın konuşma
yerine /dic komutunu yazın bu şekilde şans zarı atmış olacaksınız. Size 1 ile 100 arası
bir sayı verecek bu sayı sizin + basma şansınız. 100 gelene kadar komutu tekrarlayın
100 geldiğinde + basın iteminiz yanmayacak.
Önemli Not: Bana 99 geldi bastım yandı demeyin %1 şans bile çok öneli siz %100 getirmeye bakın.
Eğer bu işlemi lonca demircisinde yaparsanız %10 da şans kazanırsınız

Ben bu şekilde çok item yaptım bu bir hile veya hırsızlık değildir tamamen kendi şansınızı deniyorsunuz.
+Repi çok görmeyin arkadaşlar

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)