Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

100 Cap BlackRogue Sw Sınırsız Sılk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yozgatle66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 731

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Server 100 Cap Olup Free Silk Bulunmaktadır http : w w w . f a c e b o o k . c o m / A l c a t r a z S i l k r o a d Aradakı Boslukları Sılınız Sayfada Butun Bılgıler

Verılmıstır Ama Ben Sıze Genede Vereyım

Hamachı Agları:AlcatrazSRO1-AlcatrazSRO14 Arası

Hamachıye Bağlanıp Ardından [GM]Alcholıc e Sag Tıklayıp Ping Atınız Ardından Uyelık Almaz Icın w w w . a l c a t r a z s r o . n e t . t c Aradaki Boslukları Sılın Oyunda Toplam 15 Player War Suan

2 GM 13 PLAYER VE SUANDA JANGAN A 2 TANE NPC KURUYORLAR 1 İNDE 10DG SUN +7 SILAHLAR DİĞERINE İSE SUN SET-ACC LERI FLAN AMA ONLAR +3 OLCAKTIR USTUNDE STR İNT BASILI OLARAK EKLIYECEKLER!

OYUNA GELDIGINIZDE PM ATIN HER TURLU YARDIM OLUR BenLe100LesH

bir hamachi sw için bu kadar flood yapma bence. hamachi sw leri fazla dolmaz.Ve iğrenç olurlar lagdan geçilmez ve 2 güne kapanacak serverlar.Bazı kücük cocukların sırf gm olmak ıcın kurdurdugu oyunlar.

Bu Sw Tam 2011 den Berı Acık Bende Oynuyorum! ilk 90 Cap Free Sınırsız Silkti Gene Ben gm ıle Konustum 100 Cap Yapması İçin 100 Cap Olunca Sw de Toplam 20 Player Oldu 90 Cap İken Hic Paylasmadım Paylassa idim Simdıye 40 Player Wardı!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri