Ben Gemiyi Leonov da Dizecektim Arkadaşım Açık Artırmadan Goliath Almış Şimdilik x-3 te PBDO-BOT a kutu Toplatıyorum Başka Fikri Olan Varsa Onu da Uygulaya Bilirim. Çar 11 lw
Son düzenleme:
eh şimdiden goli alman ilginç olmuş
ama sana sıralamaya söylim lf3 fulle bo2 fulle irisleri fulle argeyi fulle ayrıca skylabıda fullemeye çalış (seprom fln açısından
) sonra kutu aç hep bu arada kesin goli tasarımı çıkar ordanda lf4ler fln çıkar koylf4leri zaten apis de çıkacaktır sonrada Şu ünvanı alırsın Kingdom Darkorbit :m08:
ama sana sıralamaya söylim lf3 fulle bo2 fulle irisleri fulle argeyi fulle ayrıca skylabıda fullemeye çalış (seprom fln açısından
) sonra kutu aç hep bu arada kesin goli tasarımı çıkar ordanda lf4ler fln çıkar koylf4leri zaten apis de çıkacaktır sonrada Şu ünvanı alırsın Kingdom Darkorbit :m08:goliyle toplasın lf-3 bugu varken yapsaydın güzel olurmus çar
Bugları Kaçırdık Mahalesef, Bu Seferde Çok Hızlı Toplama Sonraki İzin 6sn Diyo

eh şimdiden goli alman ilginç olmuşama sana sıralamaya söylim lf3 fulle bo2 fulle irisleri fulle argeyi fulle ayrıca skylabıda fullemeye çalış (seprom fln açısından
) sonra kutu aç hep bu arada kesin goli tasarımı çıkar ordanda lf4ler fln çıkar koylf4leri zaten apis de çıkacaktır sonrada Şu ünvanı alırsın Kingdom Darkorbit :m08:
X-3 Kutu toplama iyimi?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)