farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Para harcama hakkında 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaa_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 575

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar benim çarda 300k uri var nasıl hacayayım çarın özellikerli aşagıda:

Gemiler:3 Hangar=Goliat,spread , leonov

31LF3
FULL BO2

7 Arge
3iris gerisi flax
Exstralar full
Pet.10
Sizce ne yapmalıyım?Korsan ganimeti kutusu anahtarı alıp lf4 kasmayamı çalışayım irisleri fulle demeyin ticaretten haldetcem o işi ayrıca leonov aldım flax kasmak için :D

Baskın yapmak için güzel çar istiyorum

acaba ageismi alsam ortalıgı birbirine katarım ama 250 k lik goliat gemi tararımıda olur sanki yada full arge basaım ?

Son düzenleme:
sen full arge yapsan ortalığı dağıtamazsın 3 irisle - aegis alsan arge ve irisler-ama iris alsan lf4 yok daha önünde uzun yıllar var ama hep kutu toplattırıp epilson yaparsan bilmem :D

sen full arge yapsan ortalığı dağıtamazsın 3 irisle - aegis alsan arge ve irisler-ama iris alsan lf4 yok daha önünde uzun yıllar var ama hep kutu toplattırıp epilson yaparsan bilmem :D

Ben günde 80k uri kasıyorum sadece ne yapsam onun sırasını bilmiyorum ne yapayım?ilk öncce iris deme

evet dediği doğru irislerin bir kısmını uri alman gerekir. ama şimdi para kasıyorsan irisleri alma önce flax kas 250 m biriktir sonra irisleri uri ile al kalanıda ticaretten tanesine en az 125 m bas al. sonra arge yapmaya çalış

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri