Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar benim çarda 300k uri var nasıl hacayayım çarın özellikerli aşagıda:
Gemiler:3 Hangar=Goliat,spread , leonov
31LF3
FULL BO2
7 Arge
3iris gerisi flax
Exstralar full
Pet.10
Sizce ne yapmalıyım?Korsan ganimeti kutusu anahtarı alıp lf4 kasmayamı çalışayım irisleri fulle demeyin ticaretten haldetcem o işi ayrıca leonov aldım flax kasmak için
Baskın yapmak için güzel çar istiyorum
acaba ageismi alsam ortalıgı birbirine katarım ama 250 k lik goliat gemi tararımıda olur sanki yada full arge basaım ?
Gemiler:3 Hangar=Goliat,spread , leonov
31LF3
FULL BO2
7 Arge
3iris gerisi flax
Exstralar full
Pet.10
Sizce ne yapmalıyım?Korsan ganimeti kutusu anahtarı alıp lf4 kasmayamı çalışayım irisleri fulle demeyin ticaretten haldetcem o işi ayrıca leonov aldım flax kasmak için

Baskın yapmak için güzel çar istiyorum
acaba ageismi alsam ortalıgı birbirine katarım ama 250 k lik goliat gemi tararımıda olur sanki yada full arge basaım ?
Son düzenleme:
sen full arge yapsan ortalığı dağıtamazsın 3 irisle - aegis alsan arge ve irisler-ama iris alsan lf4 yok daha önünde uzun yıllar var ama hep kutu toplattırıp epilson yaparsan bilmem 

sen full arge yapsan ortalığı dağıtamazsın 3 irisle - aegis alsan arge ve irisler-ama iris alsan lf4 yok daha önünde uzun yıllar var ama hep kutu toplattırıp epilson yaparsan bilmem![]()
Ben günde 80k uri kasıyorum sadece ne yapsam onun sırasını bilmiyorum ne yapayım?ilk öncce iris deme
Bende 24 saatte 90kuri kasıyor saate 3.5 kasıyor ve önce iris ilk 6 irisi kendin al sonrası ticaret.Ben günde 80k uri kasıyorum sadece ne yapsam onun sırasını bilmiyorum ne yapayım?ilk öncce iris deme