Herhangi 3 Kişinin Gemisini 2 Gün (48 saat) Boyunca Bota Koyucam Süre Neden Kısa Derseniz Diğer Üyelerde Yararlanabilsin diye;
Tabiki Güvenenler versin çünkü Vps Değil Kendi Pc'm Eğer Verdikten Sonra Tereddüt ederseniz
Savcılığa Felan Başvuru Yaparsınız Bu Mesajımında Fotosunu Çekersiniz Delil Olarak Kullanırısız
Eğer Elektrikler Felan Giderse 1 Gün Daha Fazla Koyucam
Koyucağım Bot Boxybot Bot Kapanırsada Yapcak Birşey yok
1-) Sen055
2-) kkaka123
Bugün, 18:39kkaka123
3-) YOK
Sakın Şifrenizi Yollamayın Yorum Olarak Yazın "Çarımı Bota Koymak İstiyorum" Diye Ben Onay Verdikden Sonra Şifrenizi Verin Güvenmeyenler Yedek Çarlarınıda Verebilir Anasayfa Girmicem Direk Bota Koyucam Konfinizi felan ayarlayın kamuflenizi alın hız konfilerini felan ayarlayın harita besleme felan öyle verin
2 Günde Bir Yeni Kişileri Koyucam...
-Sakın Size Şifrenizi Gönderin Demeden Şifrenizi Göndermeyin
-Şifrenizi Özel Mesaj Yolu İle Gönderiniz Yorumlara Yazmayınız...
-YORUM Olarak "Çarımı Bota Koymak İstiyorum" Yazmayanları Dikkate Almayacağım Eğer Bişey Ekleyerek Yazcaksanızda En Başa Yazın Bu Kelimeyi
not:özel Mesajdan Koyun Yazmayın Koymam Konu Üzerinden Onay Alın Lütfen...
Tabiki Güvenenler versin çünkü Vps Değil Kendi Pc'm Eğer Verdikten Sonra Tereddüt ederseniz
Savcılığa Felan Başvuru Yaparsınız Bu Mesajımında Fotosunu Çekersiniz Delil Olarak Kullanırısız
Eğer Elektrikler Felan Giderse 1 Gün Daha Fazla Koyucam
Koyucağım Bot Boxybot Bot Kapanırsada Yapcak Birşey yok

1-) Sen055
2-) kkaka123
Bugün, 18:39kkaka123
3-) YOK
Sakın Şifrenizi Yollamayın Yorum Olarak Yazın "Çarımı Bota Koymak İstiyorum" Diye Ben Onay Verdikden Sonra Şifrenizi Verin Güvenmeyenler Yedek Çarlarınıda Verebilir Anasayfa Girmicem Direk Bota Koyucam Konfinizi felan ayarlayın kamuflenizi alın hız konfilerini felan ayarlayın harita besleme felan öyle verin
2 Günde Bir Yeni Kişileri Koyucam...
-Sakın Size Şifrenizi Gönderin Demeden Şifrenizi Göndermeyin
-Şifrenizi Özel Mesaj Yolu İle Gönderiniz Yorumlara Yazmayınız...
-YORUM Olarak "Çarımı Bota Koymak İstiyorum" Yazmayanları Dikkate Almayacağım Eğer Bişey Ekleyerek Yazcaksanızda En Başa Yazın Bu Kelimeyi
not:özel Mesajdan Koyun Yazmayın Koymam Konu Üzerinden Onay Alın Lütfen...
Son düzenleme:
KARDEŞ k.b ama tm güvenen güvenir bune ya her önüne gelen bu konudan açıyor
İŞİNDE BAŞARILAR
İŞİNDE BAŞARILAR
KARDEŞ k.b ama tm güvenen güvenir bune ya her önüne gelen bu konudan açıyor
İŞİNDE BAŞARILAR
doğru söylüyorsun.Kardeş evet herkes konu açıyor.bende yapmıştım baya zorluyor yha.Ben birde 8 çar koyuyodum felaket zorlanıyorum.En iyisi Kendi Bilgisayarım.Sabah 8:00 Sahurda Kapanıyor
Buda bana Yetiyor artıyor bile.Orucunuz Mübarek Olsun
Oruçluyum.Tutanlarınkini ALLAH Kabul etsin.Benim pc hergün açık kalıyor benim çarım 30 saniyede bir topluyor bende 24 saat koyamayanlara yardmcı olmak istedim eğerhesapları çalınırsa bilşim suçlarına gitsinler 

doğru söylüyorsun.Kardeş evet herkes konu açıyor.bende yapmıştım baya zorluyor yha.Ben birde 8 çar koyuyodum felaket zorlanıyorum.En iyisi Kendi Bilgisayarım.Sabah 8:00 Sahurda KapanıyorBuda bana Yetiyor artıyor bile.
Orucunuz Mübarek OlsunOruçluyum.Tutanlarınkini ALLAH Kabul etsin.
Seninde 12 Yaşındayım Boğazım İntaplı Ama Oruçluyum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)