Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

pet yakıt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ben tennyons
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Dostum öncelikle 1.si orada uzun süre hareketsiz bırakmazlar.sen pc başında değilken geldiğinde paket olmuş bulursun gemini.
2. si hadi kimse patlatmadı diyelim bir süre sonra petin menzilindeki palladium biter pet otomatikman yanına gelir hareketsizlikten oyundan düşersin.
3. olarakta ben çalışıyorum arada bi ekrana tıklarım oyundan düşmem diyosan.oda 2. modülle sadece pet toplıcaksa 5 veya 6 saat sürer,he şansın yaver gitti ve hiç boş durmadan topladı dersek bu 3 saatede inebilr.
umarım açıklayıcı olmuştur.saygılar iyi oyunlar

benim pet 3 lwl oldugu içn ibşey diyemem ama 50 k yakıy aldıydım 3 günde 3.5 k fln yakıt yedi sürekli yanımda dolandırıyom :d

ya bide bu kamikaze 2 için kaç lwl pet lazm yaa alamıyom :s

Son düzenleme:
Dostum öncelikle 1.si orada uzun süre hareketsiz bırakmazlar.sen pc başında değilken geldiğinde paket olmuş bulursun gemini.
2. si hadi kimse patlatmadı diyelim bir süre sonra petin menzilindeki palladium biter pet otomatikman yanına gelir hareketsizlikten oyundan düşersin.
3. olarakta ben çalışıyorum arada bi ekrana tıklarım oyundan düşmem diyosan.oda 2. modülle sadece pet toplıcaksa 5 veya 6 saat sürer,he şansın yaver gitti ve hiç boş durmadan topladı dersek bu 3 saatede inebilr.
umarım açıklayıcı olmuştur.saygılar iyi oyunlar

Teşekkürler : ) Almanya 7 serveri hiç patlatmıyorlar dalan olursa npcler dalar. Ben sadece pet yakıtının fazla harcanmasından korkuyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri