mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

item kaybı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheSeCTeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 518
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tamam Admine Konuyu Bildirdim.Logları İnceler Gerekeni Yapar.Yönetimi Dolandırmak Gibi Bir Amacını Fark Edersede Forumdanda Oyundanda Uzaklaştırılsın.

Tamam Admine Konuyu Bildirdim.Logları İnceler Gerekeni Yapar.Yönetimi Dolandırmak Gibi Bir Amacını Fark Edersede Forumdanda Oyundanda Uzaklaştırılsın.

Bakımlarda Cogu Zaman Item Kaybı Oluyor Sende Biliyorsun :) /shutdown Cekmek Item kaybına Neden Olmuyormu Sanıyorsun. Sen Kendı Agzınla Demedın mı Senın B9 un Baskasındaydı Diye Onuda Gectim 1 Aydan Fazladır Admin Bey Ilgılencek Insallah Masallah Dıyor Baska Bırsey demıyor. Bu Tur Olaylar Yuzunden Zatenn Yıgınla User Kaybına Ugradı Mmomt2 Sende Bılıyorsun Adminde Modlar Yonetıcıler De. Ha Ugradıysa Ugradı size ne Ister Oynayın Ister Oynamayın Dıor Bazı Yetkılıler Haklılarda Zorla Tutmuorlar Bizi Bize Koyan SAdece Emeklerımızın Kaybolması Ve Carın soyulmustur Gibi Masalların Bize Anlatılması 6 Senedır Mt2 Oynuyorum Daha 1 Kez Bıle Ne Carm Soyuldu Nede Item Caldırdım. Ama Nedense Mmomt2 de Bu Cogu Kez Basıma Geldı Ne Yanı Adminlermi Calıyor Dicez. Adminin Bizim Kıcı Kırık Itemımıze Ihtıyacı Yok Bılıyoruz Istese 1 Kodla Yapar :) Neyse Bunu Kimse Hakaret Veya Karalama Gibi Algılamasın Lütfen . Sadece Acı Ama Gercekler.

Kime Nederseniz Diyin Bence O İtemler Gelmeyecektır Hakan Abi Senin Kac Ay Oldu Geldımı İtem Hayr Secteri Bence Umıtlendırmeyın Mmo'nun Yaptıgı Ayıptır 50 Tl Item + Digerleri Bunlar Emektır. . .

ne geLmesi abicim :) 1 Aydır VeriTabanı KontroL Edecek Bana Efsun soruyo :D Calan adam Efsun Degşmezmi yaw

Bakımda herhangi bir item kaybı söz konusu olmadı. Bakım öncesi item sayısı ne ise bakım sonrasıda oydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri