R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
berkmenoo 1
berkmenoo
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Bi Bakarmısınız !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilal227
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 470

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kardeşim Çölün ortasında imparatorluk kayası kesiyoruz bildiğiniz gibi ama bossları kestiqimiz zaman item düşmüyor benim çarım 120 level ama azrail yada ejderha yada buz cadısı gibi bossların levelle alakası olmadıqını biliyoruz zaten bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim

Kardeşim Çölün ortasında imparatorluk kayası kesiyoruz bildiğiniz gibi ama bossları kestiqimiz zaman item düşmüyor benim çarım 120 level ama azrail yada ejderha yada buz cadısı gibi bossların levelle alakası olmadıqını biliyoruz zaten bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim
Şamanınıda bosslara daldırıosan item atmayabilir eğer tek kesiorum diosan editli sw de isen editlerdendir

120 level çarla kesiyorum item attığı yok bi kaç gündür bu sorunu yaşıyoruz merkürde diğer serverlerdede aynı sorun varmı bilmiyorum bi sorun var düzeltilmesi gereken bakımdan sonra böle olmaya başladı inşallh düzelir .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri