HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Öncelikle İyi Günler ..
Sizinle Bir Sorun Paylaşacam İnşallah Yardımınız Dokunur .
*
- PC Özelliklerini ,
☻ Windows - Windows 7 Home Premium
☻ Ram - 2 GB
☻ İşlemci - Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz 2.94 GHz
☻ Sistem Türü - 32 Bit İletişim Sistemi
☻ Ekran Kartı -
Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 798 MB
Ayrılmış Video Belleği : 64 MB
Sistem Video Belleği : 0 MB
Paylaşılan Sistem Belleği - 734 MB
___________________________________________________________________________________
Sizinle Bir Sorun Paylaşacam İnşallah Yardımınız Dokunur ._____________________________________________________________________________
Arkadaşlar 2 Hafta Önce Yeni PC Aldım . Crossfire Yükledim , Ama Bir Sorun Oluştu . Crossfireye Giriyorum Silah Değiştirirken Mesela En Ufak Bir Takılmada Pc Kapanıyor
Sonra Crossfire'yi Sildim | Metin2 | Yükledim . Ayni Şey Ondada Oldu . | LÜTFEN YARDIM EDİN | Arkadaşlar ..
☻ Ram - 2 GB
☻ İşlemci - Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz 2.94 GHz
☻ Sistem Türü - 32 Bit İletişim Sistemi
☻ Ekran Kartı -
Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 798 MB
Ayrılmış Video Belleği : 64 MB
Sistem Video Belleği : 0 MB
Paylaşılan Sistem Belleği - 734 MB
___________________________________________________________________________________
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim işin para kısmını atalım bence önce bi Windows7 Starter falan kur. Yani rami az kaplasın rame fazla yüklenmeden olabilir. Eğer olursa sadece bi teşekkür et 

Kardeşim Önceden Starterdi Ben Pc Adminastor Şifremi Unuttum Ondan Sonra Home Premium Kurduk . BöyLe oLdu :/
Kardeşim Önceden Starterdi Ben Pc Adminastor Şifremi Unuttum Ondan Sonra Home Premium Kurduk . BöyLe oLdu :/
Önceden bi problem yoksa yeniden yüklersen gene problem olmaz
Hem bi format çekersin temiz olur virüs falan kalmaz 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)