C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

xKaRaYiPx Satılıkdır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drachenfeuer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 734

drachenfeuer

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

30 35 lı kolyeler zırhlar pabuclar kalkanlar hepsı turkcell kontur veya T satılık dır oyundan xKaRaYiPx pm ata bılır

Ben senin kadar kimse kusura bakmasın dolandırıcı haysiyetsiz adam görmedim

Oyunu bıraktığımda sana tüm itemleri mi verdim 50 t lik item verdim sana beni server de sadece Cyprus alıyordu başkası da alamıyordu oyunu bıraktım bana faceden yalvardın itemleri ver kanka itemleri ver kanka ben kimse kadar çiğersiz olmadığım için verdim sonra sana itemleri istediğimde char soyuldu dedin bari 2 3 t ver de kasmalık item yapayım dedim onuda vermedin lan ben kaze37 de verdim item adam geri verdi bana tr de item verdi işte delikanlı adam dediğin böyle olur senin gibi olmaz benim itemlerimle char sat o paraylada pizza alırsın msn ine sen :D Allah belanı versin

La insanda azıcık şeref azıcık gurur olur la sizin şerefiniz yok mu sokakta biri anana küfür etse sen neden ediyorsun abi özür dilerim dersin olum

beni tanımazsan ismim de oğuzhan hatırlarsın belki BOOSS loncasını kasıyorduk beraber adam sandım seni itemleri verdim şimdide satıyon lan oynasan

birşey dememde onlar hep benim itemlerim ama bekle sen 1 yıl kaldı ehliyeti alayım geliyorum ben adana ben kimseye hakkımı yedirtmem beni bilirsin

herkes adam olamıyor işte bu oyunda bakıyorum da cevap da yazamıyon

dıkat;11722749' Alıntı:
La insanda azıcık şeref azıcık gurur olur la sizin şerefiniz yok mu sokakta biri anana küfür etse sen neden ediyorsun abi özür dilerim dersin olum

beni tanımazsan ismim de oğuzhan hatırlarsın belki BOOSS loncasını kasıyorduk beraber adam sandım seni itemleri verdim şimdide satıyon lan oynasan

birşey dememde onlar hep benim itemlerim ama bekle sen 1 yıl kaldı ehliyeti alayım geliyorum ben adana ben kimseye hakkımı yedirtmem beni bilirsin

herkes adam olamıyor işte bu oyunda bakıyorum da cevap da yazamıyon
sen ne dıyon laa karıstırdın galıba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri