Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dost Bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bileyk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlarr dost bilişimden almayı düşünüyorum fiyatları ucuz geldi.Ayrıca mobil ödemede kabul ediyorlar.Almamın nedeni zaten mobil ödeme olması :) Nasıl bir şirket güvenilir mi güzel firmalar varsa adlarını alabilirim.

Kardeşim Mobil Ödeme Çok İstiyorsan Salay.com.tr Var Neden Bilinmedik Bilişimlere Yöneliyorsunuz Sonrada Dolandırıldım Diye Konu Açmayı Biliyorsunuz.

Arakadşlar bilip bilmedneyorum yapmayın...

1- yorumu atan kişi server sahibi değil. kendisiyle görüştüm kendisi konudan habersiz
2- server sözverildiği süre içinde teslim edilmiştir.
3- oyun kurulduktan sonra files değişikliği istenmiş ve değişiklik yapılmıştır.
4- bu değişiklikten sonra dosyları kendileri tarafından bozulmuş olup bu sabah benden format isteğinde bulunulmuştur.

format konusunda kendilerini bilgilendirip net süre verip yeni kurluma başlanmıştır..Müşterimiizin bize karşı tavır ve uslubundan hiç bir şikayetmiz olmadığı gibi bu yarumun maksadınıda anlaya bilmiş değiliz..

lütfen konumuz altında gereksizve mesnetsiz yorumlara itimat etmeyiniz ve başka bilişimlerin reklamlarını yapmayınız.

Saygılarımla
Şafak HONCA

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri